Povezane vesti
"Video sam da gori krov, daske i grede u plamenu...": Radiša će zauvek pamtiti herojstvo ljudi koji su ga spasili iz požara…
Kurir 27.07.2024
Tokom jutarnjih sati u porodičnoj kući Radovanovića u Čačku došlo je do velikog požara, a vatra je prvo zahvatila krovnu konstrukciju. Vlasnika kuće probudio je dim, a onda ga je zatekao prizor koji je ugledao. - Jutros oko četiri sata probudilo me prvo… »
"Probudilo me je pucketanje, bio sam okružen dimom": Požar u kući u Čačku: "Da vatrogasci nisu bili brzi, ja bio ostao na…
Blic 27.07.2024
Tokom jutarnjih sati u porodičnoj kući Radovanovića u Čačku došlo je do velikog požara, a vatra je prvo zahvatila krovnu konstrukciju. Vlasnika kuće probudio je dim, a onda ga je zatekao prizor koji je ugledao. - Jutros oko četiri sata probudilo me prvo… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih

Uživo Počinje okupacija; Stižu reakcije iz celog sveta: Hitno se zaustavite; Vojska ušla na teritoriju FOTO/VIDEO
B92 pre 37 minutajoš 39 povezanih

Orbanova poruka liderima EU: Odrastite i prestanite da se durite na Putina
Pravda pre 32 minutajoš 32 povezane

Priština: Ročište protiv Igora Popovića, tužilaštvo predlaže novčanu kaznu i zabranu ulaska na Kosovo i Metohiju
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih

Predstavnik Rusije u Savetu bezbednsoti UN: Krivično gonjenje Dodika preti stabilnosti BiH
Beta pre 12 minutajoš 14 povezanih