Повезане вести
„Како сам био моћан начелник Генералштаба“: Здравко Понош одговорио на Вучићеве оптужбе
Нова 27.07.2024
: Председник странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош је поводом оптужби председника Србије Александра Вучића да је уништавао тенкове и зоље и довео "Рио Тинто" на друштвеној мрежи Икс (КС) иронично поручио "Ух, како сам моћан… »
Понош о оптужбама Вучића да је довео Рио Тинто: Како сам био моћан начелник Генералштаба
Н1 Инфо 27.07.2024
Подели : Поводом оптужби председника Србије Александра Вучића да је уништавао тенкове и зоље и довео Рио Тинто, председник странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош на друштвеној мрежи Икс (КС) је иронично поручио "Ух, како сам… »
Понош о оптужбама Вучића да је довео Рио Тинто: Како сам био моћан начелник Генералштаба
Нови магазин 27.07.2024
Поводом оптужби председника Србије Александра Вучића да је уништавао тенкове и зоље и довео Рио Тинто, председник странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош на друштвеној мрежи Икс (КС) је иронично поручио "Ух, како сам моћан… »
Вести дана »
Реакције на изјаву министарке Снежане Пауновић о етничком чишћењу
Наслови.аи пре 19 минутајош 58 повезаних
Стефановић (ССП): Србију су на путу ка ЕУ због Вучића претекле оне државе којима смо били узор
Бета пре 2 сатајош 41 повезана
Решавање проблема мештана Нештина и Визића: Дачић у преговорима са Хрватском
Наслови.аи пре 9 минутајош 11 повезаних
Сутра у Нишу Дан жалости због страдања девојке у повратку са Острога
Радио 021 пре 48 минутајош 26 повезаних