Povezane vesti
„Kako sam bio moćan načelnik Generalštaba“: Zdravko Ponoš odgovorio na Vučićeve optužbe
Nova 27.07.2024
: Predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš je povodom optužbi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je uništavao tenkove i zolje i doveo "Rio Tinto" na društvenoj mreži Iks (X) ironično poručio "Uh, kako sam moćan načelnik Generalštaba… »
Ponoš o optužbama Vučića da je doveo Rio Tinto: Kako sam bio moćan načelnik Generalštaba
N1 Info 27.07.2024
Podeli : Povodom optužbi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je uništavao tenkove i zolje i doveo Rio Tinto, predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš na društvenoj mreži Iks (X) je ironično poručio "Uh, kako sam moćan načelnik… »
Ponoš o optužbama Vučića da je doveo Rio Tinto: Kako sam bio moćan načelnik Generalštaba
Novi magazin 27.07.2024
Povodom optužbi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je uništavao tenkove i zolje i doveo Rio Tinto, predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš na društvenoj mreži Iks (X) je ironično poručio "Uh, kako sam moćan načelnik Generalštaba bio!"… »
Vesti dana »
Slučaj seksualnog prestupnika Džefrija Epstina: 'Zeleno svetlo' za objavljivanje svih dokumenata
BBC News pre 2 minutajoš 21 povezana
Rusi pristali da prodaju naftnu industriju Srbije NIS Na berzi bio milijardu evra, ali vredi mnogo više evo šta berzanski analitičar kaže za dnevnik
Dnevnik pre 52 minutajoš 15 povezanih