Povezane vesti

„Kako sam bio moćan načelnik Generalštaba“: Zdravko Ponoš odgovorio na Vučićeve optužbe

„Kako sam bio moćan načelnik Generalštaba“: Zdravko Ponoš odgovorio na Vučićeve optužbe

Nova 27.07.2024
: Predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš je povodom optužbi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je uništavao tenkove i zolje i doveo "Rio Tinto" na društvenoj mreži Iks (X) ironično poručio "Uh, kako sam moćan načelnik… »
Ponoš o optužbama Vučića da je doveo Rio Tinto: Kako sam bio moćan načelnik Generalštaba

Ponoš o optužbama Vučića da je doveo Rio Tinto: Kako sam bio moćan načelnik Generalštaba

N1 Info 27.07.2024
Podeli : Povodom optužbi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je uništavao tenkove i zolje i doveo Rio Tinto, predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš na društvenoj mreži Iks (X) je ironično poručio "Uh, kako sam moćan načelnik… »

Novi magazin 27.07.2024
Povodom optužbi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je uništavao tenkove i zolje i doveo Rio Tinto, predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš na društvenoj mreži Iks (X) je ironično poručio "Uh, kako sam moćan načelnik… »

Vesti dana »