Povezane vesti
„Kako sam bio moćan načelnik Generalštaba“: Zdravko Ponoš odgovorio na Vučićeve optužbe
Nova 27.07.2024
: Predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš je povodom optužbi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je uništavao tenkove i zolje i doveo "Rio Tinto" na društvenoj mreži Iks (X) ironično poručio "Uh, kako sam moćan načelnik Generalštaba… »
Ponoš o optužbama Vučića da je doveo Rio Tinto: Kako sam bio moćan načelnik Generalštaba
N1 Info 27.07.2024
Podeli : Povodom optužbi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je uništavao tenkove i zolje i doveo Rio Tinto, predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš na društvenoj mreži Iks (X) je ironično poručio "Uh, kako sam moćan načelnik… »
Ponoš o optužbama Vučića da je doveo Rio Tinto: Kako sam bio moćan načelnik Generalštaba
Novi magazin 27.07.2024
Povodom optužbi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je uništavao tenkove i zolje i doveo Rio Tinto, predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš na društvenoj mreži Iks (X) je ironično poručio "Uh, kako sam moćan načelnik Generalštaba bio!"… »
Vesti dana »
(Foto, video) "Blokirani smo, grad je u kolapsu!" Urušio se deo mosta kod graničnog prelaza, očajni i građani i gradonačelnik
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
Vremenski rolerkoster u Srbiji, stižu pljuskovi! Ipak, nije sve tako sivo, evo kakvo vreme nas očekuje do kraja maja
Pravda pre 2 satajoš 28 povezanih
FT: Si Đinping rekao da bi Putin mogao da zažali zbog invazije na Ukrajinu
NIN pre 42 minutajoš 18 povezanih
Izrael presreo 41 brod Sumud flotile, još 10 nastavilo plovidbu ka Pojasu Gaze
RTV pre 2 satajoš 15 povezanih