Povezane vesti
"Odlično znam da mi dete nije potrebno" Miona brutalno o ljubavi sa reperom, otkrila detalje razgovora sa rođenim bratom
Kurir 28.07.2024
Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović tvrde da su nakon završetka "Elite" uplovili u mirnu luku, ali ona je sada istakla da još uvek ne planira sa reperom proširenje porodice. Naime, zadrugarka je prevarila bivšeg dečka Stanislava u rijalitiju sa… »
Miona javno priznala da ne zeli dete sa Ša: Jovanovićeva ponizila Nenada: "Znam da mi beba nije potrebna"
Blic 28.07.2024
Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović tvrde da su nakon završetka "Elite" uplovili u mirnu luku, ali ona je sada istakla da još uvek ne planira sa reperom proširenje porodice. Naime, zadrugarka je prevarila bivšeg dečka Stanislava u rijalitiju sa… »
Vesti dana »
Sirijska vojska naredila povlačenje iz Alepa! Damask potvrdio da su džihadisti u gradu, ubijeno na desetine vojnika! (foto/video)
Kurir pre 46 minutajoš 27 povezanih
Pojačane mere bezbednosti na Kosovu posle eksplozije na kanalu za vodu
BBC News pre 28 minutajoš 91 povezana
Gimnazija Jovan Jovanović Zmaj se izvinila Vučeviću zbog „politizacije učenika“, najavila disciplinske postupke
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Invazija dronova na Kijev, Rusi obaraju bespilotne letelice iznad Crnog mora
Nova pre 3 satajoš 11 povezanih
Borelj: Odlazim iz Brisela frustriran jer nismo uspeli da zaustavimo masakr u Gazi
RTV pre 4 satijoš 9 povezanih