Повезане вести

Сара Ћирковић неутешна због неправде у Паризу: "Судије ми одузеле сан!"

Сара Ћирковић неутешна због неправде у Паризу: "Судије ми одузеле сан!"

Спортске.нет 28.07.2024
Репрезентативка Србије у боксу Сара Ћирковић није успела да се пласира у друго коло у категорији до 54 килограма на Олимпијским играма у Паризу, пошто је изгубила од Тајланђанке Јутамас Јитпонг 1:4. Ћирковић је први пут… »
Сара Ћирковић: Судије нису биле фер, ускратиле су ми могућност да остварим сан

Сара Ћирковић: Судије нису биле фер, ускратиле су ми могућност да остварим сан

Спортски журнал 28.07.2024
”Не могу речима описати колико сам разочарана и колико ми је тешко. Просто не могу да верујем да сам изгубила на старту Олимпијских игара”. Европска шампионка у боксу Сара Ћирковић оценила је данас, после елиминације са… »
Српска боксерка Сара Ћирковић окривила судије за пораз на ОИ: "Оштетили су ме и ускратили могућност да остварим свој сан"

Српска боксерка Сара Ћирковић окривила судије за пораз на ОИ: "Оштетили су ме и ускратили могућност да остварим свој сан"

Дневник 28.07.2024
Српска боксерка Сара Ћирковић окривила је судије за пораз на старту Олимпијских игара. Ћирковићева је у првом колу боксерског турнира изгубила од Тајланђанке Јутмас Јитпонг, после одлуке судија, резултатом 4:1. Након неочекиваног… »
Сара Ћирковић: Судије су ме оштетиле и ускратиле за сан

Сара Ћирковић: Судије су ме оштетиле и ускратиле за сан

Спорт клуб 28.07.2024
Сара Ћирковић, освајачица Европског првенства у Београду прошлог априла, елиминисана је у првом колу олимпијског турнира у категорији до 54 кг у суботу. Сви су овде: Распоред и резултати српских спортиста у Паризу Њен пораз на… »
ФОТО Сара Ћирковић жестоко ударила на судије и послала емотивну поруку након елиминације са ОИ: „Ускратили су ми могућност да…

ФОТО Сара Ћирковић жестоко ударила на судије и послала емотивну поруку након елиминације са ОИ: „Ускратили су ми могућност да…

Нова 28.07.2024
: Српска боксерка Сара Ћирковић поражена је у првој рунди Олимпијских Игара у Паризу од Тајланђанке Јутамас Итпонг. По мишљењу многих, Сара је у том мечу требало да буде победница, али су судије мислиле другачије. После… »
Сара Ћирковић незадовољна одлуком судија: „Нажалост судије нису биле фер“ (фото)

Сара Ћирковић незадовољна одлуком судија: „Нажалост судије нису биле фер“ (фото)

Хот спорт 28.07.2024
Биће још прилика за младу Сару Сара Ћирковић је елиминисана у првом колу боксерског турнира на Олимпијским играма у Паризу, након што је судије одлучиле у корист Тајланђанке Јутмас Јитпонг, са резултатом 4:1. Дан касније… »
"Судије нису биле фер, ускратили су могућност да остварим свој сан" Репрезентативка Србије загрмела после елиминације са ОИ!

"Судије нису биле фер, ускратили су могућност да остварим свој сан" Репрезентативка Србије загрмела после елиминације са ОИ!

Курир 28.07.2024
Репрезентативка Србије у боксу Сара Ћирковић није успела да се пласира у друго коло у категорији до 54 килограма на Олимпијским играма у Паризу, пошто је изгубила од Тајланђанке Јутамас Јитпонг 1:4. Мирко Ждрало, тренер српске… »
Српкиња загрмела: "Оштетили су ме и ускратили могућност да остварим свој сан"

Српкиња загрмела: "Оштетили су ме и ускратили могућност да остварим свој сан"

Б92 28.07.2024
Српска боксерка Сара Ћирковић окривила је судије за пораз на старту Олимпијских игара. Ћирковићева је у првом колу боксерског турнира изгубила од Тајланђанке Јутмас Јитпонг, после одлуке судија, резултатом 4:1. Након неочекиваног… »
Српска боксерка Сара Ћирковић очајна: "Судије су ми ускратиле могућност да остварим сан!"

Српска боксерка Сара Ћирковић очајна: "Судије су ми ускратиле могућност да остварим сан!"

Вечерње новости 28.07.2024
Српска боксерка Сара Ћирковић поражена је у првом колу Олимпијских игара, а сада се огласила на друштвеној мрежи "Инстаграм" и оштро урадила на судије. ФОТО: АП/Тањуг Она је рекла да је разочарана јер сматра да судије нису биле… »
Тренер Саре Ћирковић љут после пораза српске боксерке: Можда сам пристрасан, али судије су погрешиле

Тренер Саре Ћирковић љут после пораза српске боксерке: Можда сам пристрасан, али судије су погрешиле

Данас 27.07.2024
Мирко Ждрало, тренер Саре Ћирковић, оптужио је судије за елиминацију српске боксерке са Олимпијских игара у Паризу. Ћирковић је у свом првом мечу на Играма у Паризу изгубила од Тајланђанке Јутамес Итпонг. „Нажалост, судије су… »

Вести дана »