Повезане вести
Сара Ћирковић неутешна због неправде у Паризу: "Судије ми одузеле сан!"
Спортске.нет 28.07.2024
Репрезентативка Србије у боксу Сара Ћирковић није успела да се пласира у друго коло у категорији до 54 килограма на Олимпијским играма у Паризу, пошто је изгубила од Тајланђанке Јутамас Јитпонг 1:4. Ћирковић је први пут… »
Сара Ћирковић: Судије нису биле фер, ускратиле су ми могућност да остварим сан
Спортски журнал 28.07.2024
”Не могу речима описати колико сам разочарана и колико ми је тешко. Просто не могу да верујем да сам изгубила на старту Олимпијских игара”. Европска шампионка у боксу Сара Ћирковић оценила је данас, после елиминације са… »
Српска боксерка Сара Ћирковић окривила судије за пораз на ОИ: "Оштетили су ме и ускратили могућност да остварим свој сан"
Дневник 28.07.2024
Српска боксерка Сара Ћирковић окривила је судије за пораз на старту Олимпијских игара. Ћирковићева је у првом колу боксерског турнира изгубила од Тајланђанке Јутмас Јитпонг, после одлуке судија, резултатом 4:1. Након неочекиваног… »
Сара Ћирковић: Судије су ме оштетиле и ускратиле за сан
Спорт клуб 28.07.2024
Сара Ћирковић, освајачица Европског првенства у Београду прошлог априла, елиминисана је у првом колу олимпијског турнира у категорији до 54 кг у суботу. Сви су овде: Распоред и резултати српских спортиста у Паризу Њен пораз на… »
ФОТО Сара Ћирковић жестоко ударила на судије и послала емотивну поруку након елиминације са ОИ: „Ускратили су ми могућност да…
Нова 28.07.2024
: Српска боксерка Сара Ћирковић поражена је у првој рунди Олимпијских Игара у Паризу од Тајланђанке Јутамас Итпонг. По мишљењу многих, Сара је у том мечу требало да буде победница, али су судије мислиле другачије. После… »
Сара Ћирковић незадовољна одлуком судија: „Нажалост судије нису биле фер“ (фото)
Хот спорт 28.07.2024
Биће још прилика за младу Сару Сара Ћирковић је елиминисана у првом колу боксерског турнира на Олимпијским играма у Паризу, након што је судије одлучиле у корист Тајланђанке Јутмас Јитпонг, са резултатом 4:1. Дан касније… »
"Судије нису биле фер, ускратили су могућност да остварим свој сан" Репрезентативка Србије загрмела после елиминације са ОИ!
Курир 28.07.2024
Репрезентативка Србије у боксу Сара Ћирковић није успела да се пласира у друго коло у категорији до 54 килограма на Олимпијским играма у Паризу, пошто је изгубила од Тајланђанке Јутамас Јитпонг 1:4. Мирко Ждрало, тренер српске… »
Српкиња загрмела: "Оштетили су ме и ускратили могућност да остварим свој сан"
Б92 28.07.2024
Српска боксерка Сара Ћирковић окривила је судије за пораз на старту Олимпијских игара. Ћирковићева је у првом колу боксерског турнира изгубила од Тајланђанке Јутмас Јитпонг, после одлуке судија, резултатом 4:1. Након неочекиваног… »
Српска боксерка Сара Ћирковић очајна: "Судије су ми ускратиле могућност да остварим сан!"
Вечерње новости 28.07.2024
Српска боксерка Сара Ћирковић поражена је у првом колу Олимпијских игара, а сада се огласила на друштвеној мрежи "Инстаграм" и оштро урадила на судије. ФОТО: АП/Тањуг Она је рекла да је разочарана јер сматра да судије нису биле… »
Тренер Саре Ћирковић љут после пораза српске боксерке: Можда сам пристрасан, али судије су погрешиле
Данас 27.07.2024
Мирко Ждрало, тренер Саре Ћирковић, оптужио је судије за елиминацију српске боксерке са Олимпијских игара у Паризу. Ћирковић је у свом првом мечу на Играма у Паризу изгубила од Тајланђанке Јутамес Итпонг. „Нажалост, судије су… »
Вести дана »

Гледајте УЖИВО Н1 Директно: Штрајк глађу студента, декани под притиском
Н1 Инфо пре 1 сатјош 65 повезаних

Полиција у Београду ухапсила четири особе због крађе по фирмама у Барајеву
Нови магазин пре 5 сатијош 47 повезаних

Прослава Дана Сектора за ванредне ситуације, премијер и министри у новом центру у Лапову
Бета пре 26 минутајош 21 повезана

Прокријумчарени узорци с тела највећег Путиновог критичара: "Отрован је, убио га је!" (видео)
Блиц пре 5 минутајош 18 повезаних