Povezane vesti
Sara Ćirković neutešna zbog nepravde u Parizu: "Sudije mi oduzele san!"
Sportske.net 28.07.2024
Reprezentativka Srbije u boksu Sara Ćirković nije uspela da se plasira u drugo kolo u kategoriji do 54 kilograma na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je izgubila od Tajlanđanke Jutamas Jitpong 1:4. Ćirković je prvi put učestvovala na Olimpijskim… »
Sara Ćirković: Sudije nisu bile fer, uskratile su mi mogućnost da ostvarim san
Sportski žurnal 28.07.2024
”Ne mogu rečima opisati koliko sam razočarana i koliko mi je teško. Prosto ne mogu da verujem da sam izgubila na startu Olimpijskih igara”. Evropska šampionka u boksu Sara Ćirković ocenila je danas, posle eliminacije sa Olimpijskih igara u prvom… »
FOTO Sara Ćirković žestoko udarila na sudije i poslala emotivnu poruku nakon eliminacije sa OI: „Uskratili su mi…
Nova 28.07.2024
: Srpska bokserka Sara Ćirković poražena je u prvoj rundi Olimpijskih Igara u Parizu od Tajlanđanke Jutamas Itpong. Po mišljenju mnogih, Sara je u tom meču trebalo da bude pobednica, ali su sudije mislile drugačije. Posle eliminacije iz Pariza… »
Sara Ćirković: Sudije su me oštetile i uskratile za san
Sport klub 28.07.2024
Sara Ćirković, osvajačica Evropskog prvenstva u Beogradu prošlog aprila, eliminisana je u prvom kolu olimpijskog turnira u kategoriji do 54 kg u subotu. Svi su ovde: Raspored i rezultati srpskih sportista u Parizu Njen poraz na olimpijskom debiju… »
Srpska bokserka Sara Ćirković okrivila sudije za poraz na OI: "Oštetili su me i uskratili mogućnost da ostvarim svoj san"
Dnevnik 28.07.2024
Srpska bokserka Sara Ćirković okrivila je sudije za poraz na startu Olimpijskih igara. Ćirkovićeva je u prvom kolu bokserskog turnira izgubila od Tajlanđanke Jutmas Jitpong, posle odluke sudija, rezultatom 4:1. Nakon neočekivanog ispadanja prvi se… »
Sara Ćirković nezadovoljna odlukom sudija: „Nažalost sudije nisu bile fer“ (foto)
Hot sport 28.07.2024
Biće još prilika za mladu Saru Sara Ćirković je eliminisana u prvom kolu bokserskog turnira na Olimpijskim igrama u Parizu, nakon što je sudije odlučile u korist Tajlanđanke Jutmas Jitpong, sa rezultatom 4:1. Dan kasnije, dvadesetogodišnja… »
Srpkinja zagrmela: "Oštetili su me i uskratili mogućnost da ostvarim svoj san"
B92 28.07.2024
Srpska bokserka Sara Ćirković okrivila je sudije za poraz na startu Olimpijskih igara. Ćirkovićeva je u prvom kolu bokserskog turnira izgubila od Tajlanđanke Jutmas Jitpong, posle odluke sudija, rezultatom 4:1. Nakon neočekivanog ispadanja prvi se… »
"Sudije nisu bile fer, uskratili su mogućnost da ostvarim svoj san" Reprezentativka Srbije zagrmela posle eliminacije sa OI!
Kurir 28.07.2024
Reprezentativka Srbije u boksu Sara Ćirković nije uspela da se plasira u drugo kolo u kategoriji do 54 kilograma na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je izgubila od Tajlanđanke Jutamas Jitpong 1:4. Mirko Ždralo, trener srpske bokserke, bio je… »
Srpska bokserka Sara Ćirković očajna: "Sudije su mi uskratile mogućnost da ostvarim san!"
Večernje novosti 28.07.2024
Srpska bokserka Sara Ćirković poražena je u prvom kolu Olimpijskih igara, a sada se oglasila na društvenoj mreži "Instagram" i oštro uradila na sudije. FOTO: AP/Tanjug Ona je rekla da je razočarana jer smatra da sudije nisu bile fer. - Moje… »
Trener Sare Ćirković ljut posle poraza srpske bokserke: Možda sam pristrasan, ali sudije su pogrešile
Danas 27.07.2024
Mirko Ždralo, trener Sare Ćirković, optužio je sudije za eliminaciju srpske bokserke sa Olimpijskih igara u Parizu. Ćirković je u svom prvom meču na Igrama u Parizu izgubila od Tajlanđanke Jutames Itpong. „Nažalost, sudije su odlučile da nismo… »
Vesti dana »
![Kakvo bi to Sretenje bilo bez zvaničnog poziva: Kragujevački studenti trče štafetni maraton do Beograda](https://nstatic.net/787/38942787nsustq.jpg)
Kakvo bi to Sretenje bilo bez zvaničnog poziva: Kragujevački studenti trče štafetni maraton do Beograda
Danas pre 1 satjoš 12 povezanih
![BLOG: 100 dana od pada nadstrešnice – blokada Gazele, maraton iz Kragujevca, protest i u Novom Sadu](https://nstatic.net/710/38942710lovcao.jpg)
BLOG: 100 dana od pada nadstrešnice – blokada Gazele, maraton iz Kragujevca, protest i u Novom Sadu
N1 Info pre 12 minutajoš 8 povezanih
![Danas sunčano i vetrovito, maksimalna dnevna do 9 stepeni: Kakvo nas vreme očekuje od ponedeljka?](https://nstatic.net/660/38942660pupodv.jpg)
Danas sunčano i vetrovito, maksimalna dnevna do 9 stepeni: Kakvo nas vreme očekuje od ponedeljka?
Euronews pre 2 satajoš 14 povezanih