Повезане вести

Снажна поруке председника Вучића: Ми смо слободарски народ који је увек, више од свега, ценио и гинуо за своју слободу

Снажна поруке председника Вучића: Ми смо слободарски народ који је увек, више од свега, ценио и гинуо за своју слободу

Курир 28.07.2024
Председник Србије Александар Вучић управо се огласио на свом званичном Инстаграм налогу и упутио јасну поруку да Србија није ничији пион. - Свако ко прати шта ради Србија, јасно му је да ми нисмо ничији пиони, ни руски, ни… »
Да Још више верујемо у себе Председник Вучић: Још једна недеља у којој смо направили важан корак ка бољој будућности Србије…

Да Још више верујемо у себе Председник Вучић: Још једна недеља у којој смо направили важан корак ка бољој будућности Србије…

Курир 28.07.2024
Председник Србије Александар Вучић сумирао је недељу на измаку, током које је, између осталог, присуствовао покретању производне линије "Стелантиса" у Крагујевцу, потом и свечаној церемонији полагања камена темељца за… »
Победиће Србија! Вучић: Још једна недеља у којој смо направили важан корак ка бољој будућности наших грађана

Победиће Србија! Вучић: Још једна недеља у којој смо направили важан корак ка бољој будућности наших грађана

Телеграф 28.07.2024
За сваки даљи напредак потребно је да још више верујемо у себе и своје снаге, као и у то да можемо себе да мењамо. Александар Вучић, председник Србије, на будуцностсрбијеав, осврнуо се на успехе који су постигнути ове недеље у… »

Вести дана »