Povezane vesti
Ispovest našeg glumca baneta vidakovića: Dugo sam se skidao s heroina na suvo, bio sam jako oštećen
Dnevnik 28.07.2024
Glumac Branko Bane Vidaković u svojoj ispovesti otvoreno je govorio o borbi sa drogom, koju je prvi put probao 1979. godine, kada je i počela njegova agonija. Bane je ispričao da je uzimao heroin i da je bio željan da sve proba. U naše vreme, to je… »
"Dugo sam se skidao sa heroina na suvo": Ispovest Baneta Vidakovića o borbi sa porocima: "Ležao sam kod moje jadne majke, bio…
Blic 28.07.2024
Glumac Branko Bane Vidaković u svojoj ispovesti otvoreno je govorio o borbi sa drogom, koju je prvi put probao 1979. godine, kada je i počela njegova agonija. Bane je ispričao da je uzimao heroin, te da je bio željan sve da proba. - U naše vreme, to… »
Vesti dana »
Razgovor Vučića i Trampa privukao veliku pažnju medija u regionu
Politika pre 42 minutajoš 7 povezanih
Jovanović Ćuta pozvao na protest: Neće biti mira sve dok odgovorni ne odleže zasluženu robiju
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Košarkašice Srbije pobedile Ukrajinu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Optuženi za teško delo: Određeno zadržavanje odgovornim licima neregistrovanog doma u Vojki u kojem su stradale dve osobe
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Dramatična scena u Bloku 29: Neviđena potera kroz Novi Beograd, desetine policajaca jure za jednim automobilom (video)
Blic pre 26 minutajoš 2 povezane