Povezane vesti
Širi se BRIKS? Još jedna država podnela zahtev za članstvo
B92 28.07.2024
Malezija je poslala pismo Rusiji sa zahtevom za pridruživanje BRIKS-u, izjavio je danas malezijski premijer Anvar Ibrahim. "Malezija je poslala pismo Rusiji, kao predsedavajućoj BRIKS-a, sa zahtevom za pridruživanje toj organizaciji, a takođe je izrazila… »
Još jedan šamar! Hoće da uđu u BRIKS
Pravda 28.07.2024
Malezija je podnela zahtev Rusiji za pridruživanje BRIKS-u, rekao je premijer zemlje Anvar Ibrahim. „Malezija je poslala pismo Rusiji, kao predsedavajućoj BRIKS-om, sa zahtevom za pridruživanje toj organizaciji i izrazila svoju otvorenost za učešće u… »
Malezija želi u BRIKS: Premijer te zemlje poslao zahtev Rusiji
Euronews 28.07.2024
Malezija je poslala pismo Rusiji sa zahtevom za pridruživanje BRIKS-u, izjavio je malezijski premijer Anvar Ibrahim. "Malezija je poslala pismo Rusiji, kao predsedavajućoj BRIKS-a, sa zahtevom za pridruživanje toj organizaciji, a takođe je izrazila… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 3 satajoš 4 povezane
Srećna pravoslavna Nova 2026. godina: “Večernje novosti” čestitaju svima koji slave dolazak novog leta po julijanskom kalendaru
Večernje novosti pre 3 satajoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 3 satajoš 2 povezane
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana