Povezane vesti
"Smuvala se sa mojim bivšim, bilo mi je grozno kad sam shvatila razlog" Sara Jo otkrila razlog svađe sa Nevenom Božović: Ovo…
Blic 28.07.2024
Mlada pevačica Sara Jovanović rešila je da otkrije pravi razlog zbog kog više ne razgovara sa nekada veoma bliskom drugaricom i koleginicom, Nevenom Božović, sa kojom je bila u grupi "Moje 3", a obe su bile zapažene tokom muzičkog takmičenja u "Prvom… »
Nevena Božović otela sari jo dečka pa sve to krila? "Saznala sam sve iz medija, ja sam ih upoznala, bilo mi je grozno"
Kurir 28.07.2024
Mlada pevačica Sara Jovanović rešila je da otkrije pravi razlog zbog kog više ne razgovara sa nekada veoma bliskom drugaricom i koleginicom, Nevenom Božović, sa kojom je bila u grupi " Moje 3", a obe su bile zapažene tokom muzičkog takmičenja u "Prvom… »
Vesti dana »

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Danas pre 19 minutajoš 27 povezanih

BLOG UŽIVO Zemljotres jačine 8,8 stepeni Rihtera u Rusiji: Cunami stigao do Kalifornije i Japana, na Havajima zabeležen talas od 1,74m
Nova pre 9 minutajoš 166 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 26 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Danas pre 24 minutajoš 19 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 17 povezanih