Povezane vesti
"Da sam napravio Nadalovo kolo, ovo se ne bi desilo" Željku Joksimoviću skinut snimak na kom je Novak Đoković! Ovo je…
Kurir 28.07.2024
Sa Tiktoka naloga regionalne muzičke zvezde i kompozitora Željka Joksimovića, skinuto je "Novakovo kolo", koje je Željko napravio, tako što je kombinovao Noletovu, sada već čuvenu izjavu hejterima na Vimbldonu "Goood night". Naime, Željka… »
„Ovo se ne bi dogodilo da sam snimio Nadalovo kolo“: Željku Joksimoviću Vimbldon skinuo snimak posvećen Novaku…
Nova 28.07.2024
: Pevač je nedavno na društvenim mrežama objavio "Novakovo kolo", kompoziciju sastavljanu od njegove, sada već, čuvene izjave "Good night", što je poručio onima koji su tokom utakmice sa Runeom pokušali da ga poremete. Željko Joksimović je… »
Željku Joksimoviću skinuli snimak sa Novakom! Ljudi sa Vimbldona se žalili: "Da sam napravio Nadalovo kolo..."
Telegraf 28.07.2024
Preporučujemo. Sa TikTok profila zvezde i kompozitora Željka Joksimovića skinuto je "Novakovo kolo". Željko ga je napravio tako što je kombinovao Noletovu, sada već čuvenu izjavu hejterima na Vimbldonu "Goood night". Naime, Željka Joksimovića… »
Vesti dana »
Sneg napravio kolaps širom Srbije: Kamioni bez zimskih guma izazvali zastoje, Er Srbija upozorila na moguća kašnjenja i otkazivanja letova, 100.000 ljudi bez struje
Nova pre 3 satajoš 25 povezanih
ProGlas zahvalio građanima za akciju Zastani Srbijo, traži odgovornost za pogibiju u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 137 povezanih
"Više od dve decenije..." Sanja Marinković oprostila se od Palme emotivnim rečima: "Bio je veliki džentlmen"
Telegraf pre 41 minutajoš 99 povezanih
Portugal iznenadio Sloveniju: Nemačka na poslednjem mestu Grupe A u kvalifikacijama za EP
Euronews pre 24 minutajoš 43 povezane