Povezane vesti
Zvezda granda se srušila sa četiri metra visine! Pevačica se hitno oglasila: Pala sam, Gospode što me uvek...
Kurir 28.07.2024
Pevačica Stefani Pavlović doživela je pad sa visine od četiri metra, ali na sreću, nije pretrpela nikakve prelome. Inače, Stefani Pavlović bila je i učešću u popularnom rijaliti šou programu "Elita". Pevačica je za domaće medije poručila: - Pala sam 4… »
"Pala sam sa 4 metra visine": Naša pevačica doživela nezgodu, pa se oglasila na društvenim mrežama
Telegraf 28.07.2024
Pevačica Stefani Pavlović doživela je nezgodu. Na TikToku se pojavio snimak koji je preuzet sa njenog profila, na kom se pevačica oglasila i pokazala povrede. - Pala sam 4 metra visine i hvala Bogu nemam nijedan prelom. Hvala ti Gospode što me uvek… »
Vesti dana »

Papić pušten iz pritvora, određena mu mera zabrane napuštanja stana
Beta pre 36 minutajoš 64 povezane

SRCE: Hapšenje zbog pranja novca je puštanje niz vodu donedavno bliskih vlastima
Danas pre 21 minutajoš 13 povezanih

"Šta radite, zar ne znate da je umro Dimitrije Bjelica": Zazvoniće telefon i danas, ali neće čuti njegov glas
Mondo pre 46 minutajoš 23 povezane

Oprez! Naredne nedelje nam stiže tropski talas, temperature do 37 stepeni!: Očekuje nas i ova pojava od koje može biti više štete nego koristi!
Kurir pre 51 minutajoš 31 povezana

KRIK: Bratislav Gašić i Nenad Popović najbogatiji ministri u prethodnoj Vladi Srbije
Radio sto plus pre 2 satajoš 13 povezanih