Povezane vesti
Pronađena krv na kauču i u kolima: Kamiondžija Igor i dalje tvrdi da nije ubio ženu: Njeno telo pronađeno u torbi pored…
Blic 29.07.2024
"Nemam nikakve veze sa tim, nevin sam". Preko svojih advokata, Igor Solaj nastavlja da poriče da je ubio svoju suprugu Frančesku Deidu, čije je telo pronađeno nedavno na Sardiniji. Istražitelji nastavljaju da ispituju ubistvo žene, a tokom… »
Krv nađena na kauču i u kolima, Igor i dalje tvrdi da nije ubio ženu: Hteo da proda njen auto nakon zločina?
Telegraf 29.07.2024
Frančeska je navodno udarena u glavu, ali uzrok smrti žene otkriće obdukcija koja bi trebalo da bude urađena sledeće nedelje. "Nemam nikakve veze sa tim, nevin sam". Preko svojih advokata, Igor Solaj nastavlja da poriče da je ubio svoju suprugu… »
Vesti dana »
(Video) Potresne scene: Deda Mraz nepomično leži na betonu posle stravičnog pada, ljudi sklanjali decu i trčali da mu pomognu
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Zapela mu brada, pa presekao uže i pao sa 13 metara visine! Detalji užasa na novogodišnjem vašaru u Beogradu: Lekari se bore za život animatora u kostimu Deda Mraza
Blic pre 8 minutajoš 2 povezane
Pojas Gaze: Izrael saopštio da je završena operacija protiv Hamasa u bolnici na severu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
"Bio si Poziv koji se ne propušta je moja priča iz života": Ceca Ražnatović sve priznala na koncertu: Nastao haos
Blic pre 4 satijoš 2 povezane