Povezane vesti
"Kuća se tresla, sve se ljuljalo": Jak zemljotres pogodio Ameriku, epicentar bio u Juti
Blic 29.07.2024
Epicentar potresa bio je u Juti. Zemljotres jačine 4,5 stepeni po Rihteru registrovan je u američkoj državi Juta. Potres je registrovan na 30 kilometara jugoistočno od Sidar Sitija, na dubini od 20 kilometara. Građani kažu da su dobro osetili potres… »
Snažan zemljotres u Americi
B92 29.07.2024
Zemljotres jačine 4,5 stepeni po Rihteru registrovan je u američkoj državi Juta. Potres je registrovan na 30 kilometara jugoistočno od Sidar Sitija, na dubini od 20 kilometara. Građani kažu da su dobro osetili potres. "Kuća se tresla", "Osetio sam kako… »
Jak zemljotres pogodio Ameriku
Telegraf 29.07.2024
Epicentar potresa bio je u Juti. Zemljotres jačine 4,5 stepeni po Rihteru registrovan je u američkoj državi Juta. Potres je registrovan na 30 kilometara jugoistočno od Sidar Sitija, na dubini od 20 kilometara. Građani kažu da su dobro osetili potres… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 4 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 9 satijoš 3 povezane

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi": Ena Čolić oči u oči sa Pejom: "Nije mi svejedno" (Video)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane