Повезане вести
Скандал у Паризу: Испао најбољи на свету, па напао судије – уништили су ми живот! (видео)
Хот спорт 29.07.2024
Извикао се Грузин на судију и решио да заврши каријеру Грузин Сандро Базадзе, водећи светски мачевалац, доживео је шокантан пораз у осмини финала Олимпијских игара, да би након меча изазвао прави скандал. У неизвесном мечу… »
Скандал на ОИ! Најбољи на свету изгубио, па изазвао хаос: "Уништили сте ми живот!" ВИДЕО
Б92 29.07.2024
Најбољи мачевалац на свету Грузин Сандро Базадзе је испао у осмини финала на Олимпијским играма и изазвао пометњу. Бољи од Базадзеа је био Епигћанин Мохамед Амер са 15:14, али сам финиш дуела је привукао велику пажњу јер су… »
"Уништили сте ми живот, тренирао сам за ово 21 годину": Најбољи на свету изазвао скандал на ОИ
Телеграф 29.07.2024
Сматра да га је суткиња оштетила. Грузијски мачевалац Сандро Базадзе, иначе тренутно најбољи на свету у овом спорту, изазвао је у суботу скандал на Олимпијским играма - након што је испао у осмини финала! Базадзе је изгубио од… »
Вести дана »

Хорор у Лувру, украдено Наполеоново благо: Музеј затворен, једна ствар промакла лоповима
Мондо пре 14 минутајош 24 повезане

Спремите се, биће свега! Ево како нас време чека наредних дана, огласио се РХМЗ: Сунце, мраз, кошава, киша...
Блиц пре 34 минутајош 22 повезане

(Фото) Трамп бесан због ових призора са улица Америке: Масовни протести широм земље, републиканци поручили: "Ово је мржња"
Блиц пре 2 сатајош 20 повезаних

Ево шта Путин тражи од Трампа за окончање рата! Чека се исход телефонског разговора
Дневник пре 2 сатајош 22 повезане