Повезане вести

Скандал у Паризу: Испао најбољи на свету, па напао судије – уништили су ми живот! (видео)

Скандал у Паризу: Испао најбољи на свету, па напао судије – уништили су ми живот! (видео)

Хот спорт 29.07.2024
Извикао се Грузин на судију и решио да заврши каријеру Грузин Сандро Базадзе, водећи светски мачевалац, доживео је шокантан пораз у осмини финала Олимпијских игара, да би након меча изазвао прави скандал. У неизвесном мечу… »
Скандал на ОИ! Најбољи на свету изгубио, па изазвао хаос: "Уништили сте ми живот!" ВИДЕО

Скандал на ОИ! Најбољи на свету изгубио, па изазвао хаос: "Уништили сте ми живот!" ВИДЕО

Б92 29.07.2024
Најбољи мачевалац на свету Грузин Сандро Базадзе је испао у осмини финала на Олимпијским играма и изазвао пометњу. Бољи од Базадзеа је био Епигћанин Мохамед Амер са 15:14, али сам финиш дуела је привукао велику пажњу јер су… »
"Уништили сте ми живот, тренирао сам за ово 21 годину": Најбољи на свету изазвао скандал на ОИ

"Уништили сте ми живот, тренирао сам за ово 21 годину": Најбољи на свету изазвао скандал на ОИ

Телеграф 29.07.2024
Сматра да га је суткиња оштетила. Грузијски мачевалац Сандро Базадзе, иначе тренутно најбољи на свету у овом спорту, изазвао је у суботу скандал на Олимпијским играма - након што је испао у осмини финала! Базадзе је изгубио од… »

Вести дана »