Povezane vesti

Skandal u Parizu: Ispao najbolji na svetu, pa napao sudije – uništili su mi život! (video)

Skandal u Parizu: Ispao najbolji na svetu, pa napao sudije – uništili su mi život! (video)

Hot sport 29.07.2024
Izvikao se Gruzin na sudiju i rešio da završi karijeru Gruzin Sandro Bazadze, vodeći svetski mačevalac, doživeo je šokantan poraz u osmini finala Olimpijskih igara, da bi nakon meča izazvao pravi skandal. U neizvesnom meču, Egipćanin Mohamed Amer pobedio… »
Skandal na OI! Najbolji na svetu izgubio, pa izazvao haos: "Uništili ste mi život!" VIDEO

Skandal na OI! Najbolji na svetu izgubio, pa izazvao haos: "Uništili ste mi život!" VIDEO

B92 29.07.2024
Najbolji mačevalac na svetu Gruzin Sandro Bazadze je ispao u osmini finala na Olimpijskim igrama i izazvao pometnju. Bolji od Bazadzea je bio Epigćanin Mohamed Amer sa 15:14, ali sam finiš duela je privukao veliku pažnju jer su obojica bili ubeđeni u… »
"Uništili ste mi život, trenirao sam za ovo 21 godinu": Najbolji na svetu izazvao skandal na OI

"Uništili ste mi život, trenirao sam za ovo 21 godinu": Najbolji na svetu izazvao skandal na OI

Telegraf 29.07.2024
Smatra da ga je sutkinja oštetila. Gruzijski mačevalac Sandro Bazadze, inače trenutno najbolji na svetu u ovom sportu, izazvao je u subotu skandal na Olimpijskim igrama - nakon što je ispao u osmini finala! Bazadze je izgubio od Mohameda Amera iz Egipta… »

Vesti dana »

"Odustao je": Oglasio se Iran nakon Trampove promene plana

"Odustao je": Oglasio se Iran nakon Trampove promene plana

Večernje novosti pre 12 minutajoš 57 povezanih
Zašto zalivske zemlje ne uzvraćaju Iranu

Zašto zalivske zemlje ne uzvraćaju Iranu

BBC News pre 12 minutajoš 58 povezanih
Izraelski ministar poziva na aneksiju južnog dela Libana

Izraelski ministar poziva na aneksiju južnog dela Libana

Beta pre 27 minutajoš 27 povezanih