Повезане вести

Огласио се коментатор након отказа на ОИ: "Људи, ја сам адвокат женског спорта"

Огласио се коментатор након отказа на ОИ: "Људи, ја сам адвокат женског спорта"

Спортске.нет 29.07.2024
Новинар који се нашао у центру скандала, Боб Балард, добио је отказ на ТВ Еуроспорт након свог коментара. Његов коментар се брзо нашао на друштвеним мрежама, а на врло непримерен начин је коментарисао доделу медаља за штафету… »
Скандал на олимпијским играма! Коментатор згрозио планету, па напустио Париз

Скандал на олимпијским играма! Коментатор згрозио планету, па напустио Париз

Вечерње новости 29.07.2024
Коментатор "Евроспорта" Боб Балард је повучен са списка извештача ове куће са Олимпијских игара након непримерених изјава које је дао везано за пливачице из Аустралије. Фото: Принтскрин Након што је квартет стигао до злата у… »
Протеран са Олимпијских игара због сексистичке поруке: Коментатор у програму уживо увредио жене пред милионима

Протеран са Олимпијских игара због сексистичке поруке: Коментатор у програму уживо увредио жене пред милионима

Нова 29.07.2024
: Боб Балард, британски коментатор, више неће извештавати са Олимпијских игара због непримереног коментара. Пливачице из Аустралије су стигли до златне медаље у конкуренцији 4×100 метара слободним стилом, а након тога је уследио… »
Познатог коментатора избацили са ОИ због овог коментара!

Познатог коментатора избацили са ОИ због овог коментара!

Спортске.нет 29.07.2024
Роберт Боб Балард, коментатор који ради за "Еуроспорт" је коментарисао пливање на Олимпијским играма и на врло непримерен начин је коментарисао доделу медаља за штафету Аустралије која је славила на 4кс100 метара слободним… »
Новинар уклоњен са Олимпијских игара због онога што је рекао током преноса пливачица

Новинар уклоњен са Олимпијских игара због онога што је рекао током преноса пливачица

Телеграф 29.07.2024
Многи сматрају да је претерао. Коментатор Еуроспорта Боб Балард уклоњен је са извештавања на Олимпијским игара због сексистичке опаске о аустралијским пливачицама! Након речи које је изговорио током преноса уживо, Балард се… »

Вести дана »