Povezane vesti

Darko Lazić o smrti oca: Imam grižu savest, sanjao sam ga!

Darko Lazić o smrti oca: Imam grižu savest, sanjao sam ga!

Svet plus 29.07.2024
Darko Lazić, nikada nije preboleo smrt oca, koji je preminuo nakon operacije želuca. Popularni pevač uživa u ljubavi sa suprugom Katarinom Lazić, sa kojom očekuje ćerku. Darko ističe da je konačno naučio lekciju u životu i kako da se nauči sa… »
"Sanjao sam ga i plakao sam kao nikad, imam grižu savest": Darko Lazić nakon priča da mu se majka udaje, progovorio o ocu…

"Sanjao sam ga i plakao sam kao nikad, imam grižu savest": Darko Lazić nakon priča da mu se majka udaje, progovorio o ocu…

Blic 29.07.2024
Pevač Darko Lazić sa trudnom suprugom Katarinom boravi u Crnoj Gori gde radi i uživa tokom leta. Darko je uplovio u mirnu luku, a sada se osvrnuo na životne greške koje su mogle da ga koštaju glave. - Ništa me pametno te godine nisu naučile… »
"Nedostaje mi otac" Darko Lazić i dalje pati, pomenuo majku i njenog verenika: Neka vode svoj život, ali ne preko mene...

"Nedostaje mi otac" Darko Lazić i dalje pati, pomenuo majku i njenog verenika: Neka vode svoj život, ali ne preko mene...

Kurir 29.07.2024
Pevač Darko Lazić trenutno boravi na Crnogorskom primorju sa trudnom suprugom Katarinom. Darko se na samom početku razgovora osvrnuo na sve svoje životne greške koje su mogle, umalo, da ga koštaju glave. - Ništa me pametno te godine nisu naučile… »

Vesti dana »