Повезане вести

„Због стреса и нервозе сам тада често завршавала у хитној“: Удовица Оливера Драгојевића отворено је причала о његовом…

„Због стреса и нервозе сам тада често завршавала у хитној“: Удовица Оливера Драгојевића отворено је причала о његовом…

Нова 29.07.2024
: Чувени певач Оливер Драгојевић преминуо је на данашњи дан, 29. јула 2018. године. Оливер Драгојевић градио је музичку каријеру деценијама и уживао огромну популарност на простору широм бивше Југославије, а његова удовица… »
"Често сам завршавала у хитној због других жена" Оливер Драгојевић варао жену 10 година, због ове манекенке је хтео да је…

"Често сам завршавала у хитној због других жена" Оливер Драгојевић варао жену 10 година, због ове манекенке је хтео да је…

Курир 29.07.2024
Певач Оливер Драгојевић, који је 29. јула 2018. године изгубио битку са тешком болешћу, иза себе је оставио породицу, као и многобројне хитове. Иако су деловали као веома складна породица, мало је познато да прича о детаљима из… »
"Често сам завршавала у хитној јер сам се питала што је отишао другој жени": Оливер Драгојевић варао супругу 10 година, због…

"Често сам завршавала у хитној јер сам се питала што је отишао другој жени": Оливер Драгојевић варао супругу 10 година, због…

Блиц 29.07.2024
Певач Оливер Драгојевић, који је 29. јула 2018. године изгубио битку са тешком болешћу иза себе је оставио породицу, као и многобројне хитове. Иако су деловали као веома складна породица, мало је познато да прича о детаљима из… »

Вести дана »