Povezane vesti
Financial times: EU sprema trgovinsku strategiju u slučaju da Tramp pobedi na izborima u SAD
Euronews 29.07.2024
Evropska unija priprema trgovinsku strategiju za slučaj da Donald Tramp u novembru pobedi na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, a ona se zasniva na brzom dogovoru ili uzvratnim carinama ako Vašington uvede carine od 10 odsto na robu… »
Fajnenšel tajms: EU priprema trgovinsku strategiju za slučaj da Tramp pobedi na izborima u SAD
Telegraf 29.07.2024
EU komesar za trgovinu Valdis Dombrovskis je rekao da bi dve strane mogle da uzbegnu ponavljanje sukoba iz prošlosti. Evropska unija priprema trgovinsku strategiju za slučaj da Donald Tramp u novembru pobedi na predsedničkim izborima u Sjedinjenim… »
EU: priprema trgovinsku strategiju za slučaj da Tramp pobedi na izborima u SAD
Blic 29.07.2024
Evropska unija priprema trgovinsku strategiju za slučaj da Donald Tramp u novembru pobedi na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, a ona se zasniva na brzom dogovoru ili uzvratnim carinama ako Vašington uvede carine od 10 odsto na robu… »
Vesti dana »
Premijer naložio da se združenim snagama, pa i žandarmerijom, pomogne ljudima u nevremenu
Beta pre 11 minutajoš 41 povezana
Zapaljena džamija u Teheranu, sukobi u više delova grada – Pahlavi poziva na nastavak protesta i generalni štrajk
RTS pre 41 minutajoš 16 povezanih
RHMZ upozorava: Poledica i novi sneg prave haos na putevima – oprez danas i narednih dana
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 18 povezanih
"To mi malo smeta, znam da je nervozan": Trener Denvera udario na NBA ligu zbog Nikole Jokića
Večernje novosti pre 1 satjoš 15 povezanih