Povezane vesti
Lepa Lukić ima 2 datuma rođenja a: evo koje je pevačici pravo ime i prezime: "u selu su me tako prijavili"
Blic 29.07.2024
Lepa Lukić, poznata pevačica, izjavila je da postoji nesporazum oko datuma njenog rođenja. Iako je sigurno da je rođena u januaru, datum je ostao nejasan - da li je to 13. ili 16. januar. Lukić tvrdi jedno, ali dokumenti pokazuju drugačije. Ova… »
Lepa Lukić ima dva rođendana: A ovo joj je pravo ime i prezime! (foto)
Večernje novosti 29.07.2024
PEVAČICA Lepa Lukić jednom prilikom je priznala da ima zabunu oko dana svog rođenja. Foto: D. Milovanović Ono što je sigurno jeste da je rođena u januaru, a da li je to 13. ili 16. ostalo je nerazjašnjeno jer ona tvrdi jedno, a papiri drugo. Foto… »
Lepa Lukić ima 2 datuma rođenja: Ovaj detalj mnogi ne znaju, ali ni njeno pravo ime i prezime! Evo koliko pevačica ima…
Kurir 29.07.2024
Lepa Lukić jednom prilikom je priznala da ima zabunu oko dana svog rođenja. Ono što je sigurno jeste da je rođena u januaru, a da li je to 13. ili 16. ostalo je nerazjašnjeno jer ona tvrdi jedno a papiri drugo. "Majka mi je rekla da sam rođena 13… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Profesori u Novom Sadu kuvali za studente, nastavnik iz Šapca peške stigao na protest: U Sarajevu skup podrške kolegama u Srbiji
Nova pre 19 minutajoš 21 povezana
Ministar sigurnosti BiH uhapšen zbog sumnje na zloupotrebu položaja
Al Jazeera pre 1 satjoš 32 povezane
OTKRIVAMO Rio Tinto želi i drugi rudnik u Srbiji: Šta rade kod Bora i u kakvim su poslovnim vezama sa Ziđinom
Forbes pre 8 satijoš 3 povezane
Kosovska policija upala u srpske institucije, uhapšena dva službenika opštine Gračanica
Vreme pre 36 minutajoš 27 povezanih
Velika operacija u Siriji, cilj je da stanovništvo vlastima preda oružje
Al Jazeera pre 1 satjoš 24 povezane