Povezane vesti
"Zarađivao sam: 15.000 mesečno, sa 19 godina sam bio biznismen, sa 22 direktor" Evo čime se bavio Pljugica i mlatio ogromne…
Blic 29.07.2024
Pre dve godine na muzičku scenu se pojavio dvojac - Desnigerica i Pljugica, odnosno Dragomir Despić i Luka Bijelović. Ipak, nedavno su prekinuli svoju saradnju i svako je započeo solo karijeru. Luka Bijelović je, gostujući u jednoj emisiji, otkrio da mu… »
"Zarađivao sam 15.000 € mesečno, s 19 godina sam bio biznismen, s 22 direktor" Evo čime se bavio Pljugica pre estrade! Mlatio…
Kurir 29.07.2024
Trenutno najpopularniji trep izvođači na našim prostorima su Desingerica i Pljugica koji su „do juče“ bio duo koji je zajedno pravio pesme i nastupao širom regiona. Oni su se nakon svega nekoliko meseci, od početka karijere, posvađali i odlučili da kada… »
Vesti dana »
Magla i hladno vreme otežavaju saobraćaj u Srbiji, uz prognozu sunčanih dana i toplijih temperatura
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 26 povezanih
Vučić sa Makronom tri sata o saradnji: Danas sastanak sa Amerikancima o NIS-u
Sputnik pre 52 minutajoš 25 povezanih
"Osramoćena Srbija, gledaće mundijal od kuće..." Albanci likuju posle poraza Orlova od Engleske! Jedva su dočekali neuspeh naše reprezentacije
Kurir pre 17 minutajoš 30 povezanih