Povezane vesti
"Otišao je za Ameriku, mislila sam da sam mu letnja avantura": Žena Darka Miličića otkrila detalje života sa njim: "Tata mi je…
Blic 29.07.2024
Proslavljeni srpski košarkaš i osvajač NBA prstena, Darko Miličić godinama je u skladnom braku sa suprugom Zoranom, koja mu je rodila dvojicu sina i ćerku. Oni sada žive u vili u Novom Sadu, u naselju Ledinci uz Dunav, gde su napravili svoju oazu mira, i… »
"Otišao je za Ameriku, mislila sam da sam mu avantura" Žena Darka Miličića otkrila detalje života s košarkašem, nije dobro…
Kurir 29.07.2024
Proslavljeni srpski košarkaš i osvajač NBA prstena Darko Miličić godinama je u skladnom braku sa suprugom Zoranom, koja mu je rodila dvojicu sina i ćerku. Oni sada žive u vili u Novom Sadu, u naselju Ledinci uz Dunav, gde su napravili svoju oazu mira, i… »
Vesti dana »

Noć ispred SNS prostorija u Nišu: Kordon, jaja i burne reakcije građana na nasilje u Novom Sadu
Južne vesti pre 7 satijoš 19 povezanih

Skandal u Rigi: Organizatori meča zabranili obeležja Srbije na stadionu! (poluvreme) Srbija vodi u Rigi: Dušan Vlahović pogodio za minimalno vođstvo protiv Letonije!
Hot sport pre 34 minutajoš 37 povezanih

Evrobasket: Nemcima deset minuta dovoljno za četvrtfinale, Šengun sprečio eliminaciju Turske
BBC News pre 9 minutajoš 55 povezanih

Studenti u blokadi poručili: "Vidimo se opet. Izgleda da nas ipak ima previše" (BLOG)
Novi magazin pre 34 minutajoš 21 povezana

Vremenska prognoza Srbije: pretežno sunčano i toplo vreme uz osveženje i nestabilnosti sredinom i krajem septembra
Naslovi.ai pre 1 satjoš 21 povezana