Povezane vesti
Poslanica Jelena Milošević pita: Da li je Niš na mapi istraživanja minerala?
Glas juga 29.07.2024
“Prema informacijama koje sam dobila, istraživanja su na teritoriji grada Niša i opštine Merošina, u selu Krajkovac, već počela. Imam indicije o lokacijama koje se nalaze u Nišu, kao i mineralu, ali zahtevam zvaničan odgovor ministarke Đedović”, navela… »
Jelena Milošević: Nišlije niko nije pitao za saglasnost da se grad "prekopava"
Južne vesti 29.07.2024
Informacije da se u Nišavskom okrugu rade ili planiraju rudarska istraživanja navele su narodnu poslanicu Stranke slobode i pravde Jelenu Milošević da pita Ministarstvo rudarstva i energetike ko tu kopa i šta jer, kako kaže, građane niko nije pitao za… »
Pitanja ministarki Đedović o istraživanjima minerala u Nišavskom okrugu
Jug press 29.07.2024
NIŠ Budući da se Niš našao na mapi mesta u kojima će se vršiti ili se vrše istraživanja minerala, obratila sam se ministarki rudarstva i energetike s pitanjima koja se odnose na istraživanja u Nišavskom okrugu. Prema informacijama koje sam dobila… »
Počelo istraživanje minerala na području Niša?
Jugmedia 29.07.2024
Budući da se Niš našao na mapi mesta u kojima će se vršiti ili se vrše istraživanja minerala, obratila sam se ministarki rudarstva i energetike s pitanjima koja se odnose na istraživanja u Nišavskom okrugu, piše u saopštenju narodne poslanice Stranke… »
Vesti dana »
VIDEO: Jokić nastavio sjajan niz - deveti tripl-dabl u sezoni
Radio 021 pre 42 minutajoš 28 povezanih
Stiže nam nagli preokret vremena: Danas prolećne temperature, za vikend sneg
Euronews pre 11 minutajoš 11 povezanih
Objava američkog predsednika koja se dugo čekala! Tramp potpisao zakon, Epstinovi dosijei biće otvoreni
Večernje novosti pre 12 minutajoš 11 povezanih
Zahuhtali se pregovori: Kompanija iz Emirata najbliža je kormilu NIS
B92 pre 22 minutajoš 5 povezanih