Повезане вести
Нестао Србин александар на Кипру Рекао мајци да се разболео, па му се изгубио сваки траг: Огласили се из хотела у ком је одсео
Курир 29.07.2024
Александар Глигоријевић из Србије, нестао је прошле недеље у Аја Напи на Кипру, поделили су његови пријатељи на друштвеним мрежама. Како се наводи на мрежама, он је путовао сам на Кипар где је стигао у четвртак 18. јула и био… »
Србин нестао на Кипру: Родитељи и пријатељи моле за помоћ
Нова 29.07.2024
: Александар Глигоријевић из Србије, нестао је прошле недеље у Аја Напи на Кипру, поделили су његови пријатељи на друштвеним мрежама. Како се наводи на мрежама, он је путовао сам на Кипар где је стигао у четвртак 18. јула и… »
Србин нестао на Кипру Рекао да се разболео па нестао без трага
Дневник 29.07.2024
Александар Глигоријевић из Србије нестао је прошле недеље у Аја Напи на Кипру. Ову вест поделили су његови пријатељи на друштвеним мрежама. Он је на Кипар отпутовао сам и тамо је стигао 18. јула. Како се наводи у објави, био… »
Нестао Србин на Кипру: Александар је рекао мајци да се разболео након чега се више нису чули: У хотелу тврде да је изашао у…
Блиц 29.07.2024
Александар Глигоријевић из Србије, нестао је прошле недеље у Аја Напи на Кипру, поделили су његови пријатељи на друштвеним мрежама. Како се наводи на мрежама, он је путовао сам на Кипар где је стигао у четвртак 18. јула и био… »
Александар из Србије нестао на Кипру: Мајци јавио да је болестан, у хотелу га нису видели од петка
Телеграф 29.07.2024
Александрова мајка је са сином последњи пут разговарала 24. јула, када јој је рекао да је болестан и да има неки вирус. Александар Глигоријевић из Србије, нестао је прошле недеље у Аја Напи на Кипру, поделили су његови… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место има само НИС пумпе, немају алтернативу за снабдевање горивом
Нова економија пре 46 минутајош 39 повезаних
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТК пре 3 сатајош 43 повезане