Повезане вести

Нестао Србин александар на Кипру Рекао мајци да се разболео, па му се изгубио сваки траг: Огласили се из хотела у ком је одсео

Нестао Србин александар на Кипру Рекао мајци да се разболео, па му се изгубио сваки траг: Огласили се из хотела у ком је одсео

Курир 29.07.2024
Александар Глигоријевић из Србије, нестао је прошле недеље у Аја Напи на Кипру, поделили су његови пријатељи на друштвеним мрежама. Како се наводи на мрежама, он је путовао сам на Кипар где је стигао у четвртак 18. јула и био… »
Србин нестао на Кипру: Родитељи и пријатељи моле за помоћ

Србин нестао на Кипру: Родитељи и пријатељи моле за помоћ

Нова 29.07.2024
: Александар Глигоријевић из Србије, нестао је прошле недеље у Аја Напи на Кипру, поделили су његови пријатељи на друштвеним мрежама. Како се наводи на мрежама, он је путовао сам на Кипар где је стигао у четвртак 18. јула и… »
Србин нестао на Кипру Рекао да се разболео па нестао без трага

Србин нестао на Кипру Рекао да се разболео па нестао без трага

Дневник 29.07.2024
Александар Глигоријевић из Србије нестао је прошле недеље у Аја Напи на Кипру. Ову вест поделили су његови пријатељи на друштвеним мрежама. Он је на Кипар отпутовао сам и тамо је стигао 18. јула. Како се наводи у објави, био… »
Нестао Србин на Кипру: Александар је рекао мајци да се разболео након чега се више нису чули: У хотелу тврде да је изашао у…

Нестао Србин на Кипру: Александар је рекао мајци да се разболео након чега се више нису чули: У хотелу тврде да је изашао у…

Блиц 29.07.2024
Александар Глигоријевић из Србије, нестао је прошле недеље у Аја Напи на Кипру, поделили су његови пријатељи на друштвеним мрежама. Како се наводи на мрежама, он је путовао сам на Кипар где је стигао у четвртак 18. јула и био… »
Александар из Србије нестао на Кипру: Мајци јавио да је болестан, у хотелу га нису видели од петка

Александар из Србије нестао на Кипру: Мајци јавио да је болестан, у хотелу га нису видели од петка

Телеграф 29.07.2024
Александрова мајка је са сином последњи пут разговарала 24. јула, када јој је рекао да је болестан и да има неки вирус. Александар Глигоријевић из Србије, нестао је прошле недеље у Аја Напи на Кипру, поделили су његови… »

Вести дана »