Povezane vesti
Brđanin i Milić saslušani o stepenu ugroženosti Mila Đukanovića
Politika 29.07.2024
Priča o stepenu ugroženosti bivšeg predsednika Crne Gore i lidera DPS Mila Đukanovića je označena kao tajni podatak, kao i podatak o broju članova obezbeđenja, saopštio je danas direktor Uprave policije (UP) Zoran Brđanin. Brđanin je to rekao novinarima… »
Direktor crnogorske policije tvrdi da nije bilo propusta nakon prijave da se priprema atentat na Đukanovića
Slobodna Evropa 29.07.2024
Crnogorska policija i Angencija za nacionalnu bezbjednost (ANB) nisu napravili institucionalne propuste u odnosu na prijavu da se na bivšeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića priprema atentat, kazao je direktor policije Zoran Brđanin. Odbor za… »
Vesti dana »
Završeno Osmo vanredno zasedanje Skupštine Srbije, usvojeno svih 18 tačaka
RTV pre 3 satajoš 44 povezane
Pilot plakao kada je spustio avion kroz čiji prozor je tokom leta umalo ispao putnik iz Srbije! Detalji haosa!
Telegraf pre 1 satjoš 56 povezanih
Đoković posle eliminacije sa Vimbldona: "Ne znam šta sam mogao drugačije, Siner je bio bolji igrač na terenu"
Dnevnik pre 3 minutajoš 31 povezana
Afrička kuga svinja potvrđena kod 496 gazdinstava, održan hitan sastanak kriznog centra
RTS pre 4 satijoš 30 povezanih
Tramp: Ostavio sam instrukcije ako Iran uspe da me ubije, u tom slučaju ih očekuje pakao
N1 Info pre 1 satjoš 67 povezanih