Повезане вести

Гвидети: "Никад није лако"

Гвидети: "Никад није лако"

Б92 29.07.2024
Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Ђовани Гвидети није скроз задовољан после победе на старту ОИ. "Био је спор почетак, али онда се екипа подигла. 3:0 никад није лако и мислим да нисмо били опуштени колико би… »
Гвидети сигуран: "Важно је да смо узели три бода, Амери играју одлично"

Гвидети сигуран: "Важно је да смо узели три бода, Амери играју одлично"

Телеграф 29.07.2024
Опрезан је пред наредни меч... Женска одбојкашка репрезентација Србије успела је да савлада Францускиње, а након меча је за српске медије је на енглеском говорио селектор Ђовани Гвидети. Селектор је рекао како је био спор… »
Кер открио тајну: Селектор Америке објаснио позадину бизарне одлуке уочи меча са Србијом!

Кер открио тајну: Селектор Америке објаснио позадину бизарне одлуке уочи меча са Србијом!

Хот спорт 29.07.2024
Кер се одлучио за потпуно неочекиван потез Селектор кошаркашке репрезентације САД, Стив Кер, дао је објашњење зашто на терену у првом мечу Олимпијског турнира против Србије није био Џејсон Тејтум, главна звезда новог шампиона… »
Кер открио разлог чудне одлуке против Србије

Кер открио разлог чудне одлуке против Србије

Б92 29.07.2024
Селектор кошаркашке репрезенрације САД Стив Кер открио је због чега на терену није било Џејсона Тејтума. Дрим тим је славио на првом мечу Олимпијског турнира против Србије са 110:84, а све навијаче је изнадило то што на терену… »
Кер о неигрању Тејтума: Знам да је идиотски, али…

Кер о неигрању Тејтума: Знам да је идиотски, али…

Спорт клуб 29.07.2024
У убедљивој победи кошаркаша САД над Србијом у првом колу Олимпијских игара, на терену нисмо видели звезду Бостон Селтикса Џејсона Тејтума. Тејтум је преседео цео меч, а иако се спекулисало да је реч о повреди или болести… »

Вести дана »