Povezane vesti
Mrkela oduševljen elšnikom: „Volim kada Crvena zvezda u svojim redovima ima Slovenca!“
Hot sport 29.07.2024
Elšnik će pojačati vezni red šampiona Srbije Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, sa zadovoljstvom je najavio dolazak novog pojačanja, Timija Maksa Elšnika, slovenskog vezista iz Olimpije iz Ljubljane. Elšnik je potpisao ugovor sa srpskim… »
Elšnik: Borac sam, voleće me navijači Zvezde
Sport klub 29.07.2024
Crvena zvezda je ozvaničila angažovanje Timija Maksa Elšnika. Reprezentativac Slovenije je potpisao ugovor na četiri godine, a za obeštećenje će Olimpija dobiti 1.500.000 evra. Olimpija će imati mogućnost i da kroz bonuse dođe do zarade od još… »
Mrkela: Volim kada Crvena zvezda u svojim redovima ima slovenačkog fudbalera (foto)
Sportski žurnal 29.07.2024
Kroz istoriju u Crvenoj zvezdi su igrali Ivan Toplak, potom moj dobar prijatelj nažalost pokojni Marko Elsner, Nejc Pečnik. Svi su ostavili odličan utisak u Crvenoj zvezdi. Siguran sam da će i Elšnik biti jedan od onih fudbalera koji će ostaviti… »
Vesti dana »
Građanski apel Akademije umetnosti: Traže oslobađanje njihovog studenta uhapšenog posle protesta
Radio 021 pre 4 satijoš 3 povezane
Čima Moneke, copy-paste: Košarkaš Baskonije opet odradio potez kao i protiv Crvene zvezde! (video)
Hot sport pre 51 minutajoš 22 povezane
Projekcije: Tramp dobio i Arizonu, osvojio svih sedam kolebljivih država
N1 Info pre 10 satijoš 20 povezanih