Povezane vesti
Mrkela oduševljen elšnikom: „Volim kada Crvena zvezda u svojim redovima ima Slovenca!“
Hot sport 29.07.2024
Elšnik će pojačati vezni red šampiona Srbije Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, sa zadovoljstvom je najavio dolazak novog pojačanja, Timija Maksa Elšnika, slovenskog vezista iz Olimpije iz Ljubljane. Elšnik je potpisao ugovor sa srpskim… »
Mrkela: Volim kada Crvena zvezda u svojim redovima ima slovenačkog fudbalera (foto)
Sportski žurnal 29.07.2024
Kroz istoriju u Crvenoj zvezdi su igrali Ivan Toplak, potom moj dobar prijatelj nažalost pokojni Marko Elsner, Nejc Pečnik. Svi su ostavili odličan utisak u Crvenoj zvezdi. Siguran sam da će i Elšnik biti jedan od onih fudbalera koji će ostaviti… »
Elšnik: Borac sam, voleće me navijači Zvezde
Sport klub 29.07.2024
Crvena zvezda je ozvaničila angažovanje Timija Maksa Elšnika. Reprezentativac Slovenije je potpisao ugovor na četiri godine, a za obeštećenje će Olimpija dobiti 1.500.000 evra. Olimpija će imati mogućnost i da kroz bonuse dođe do zarade od još 500.000… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: konstruktivni razgovori, najave sankcija i planovi za nove susrete
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 68 povezanih

Poslušaću samo volju naroda! Predsednik Republike Srpske nakon što mu je CIK BiH oduzeo mandat
Alo pre 1 satjoš 179 povezanih

Nemanja Trifunović pred Hibernijan: Maštao sam kao dete da ću igrati evropske utakmice pred punim stadionom
Dnevnik pre 2 satajoš 31 povezana