Повезане вести
Тајна служба: Нема оправдања за пропусте који су довели до атентата на Трампа
Глас Америке 30.07.2024
Вашингтон — Вршилац дужности директора америчке агенције задужене за заштиту високих званичника рекао је да је покушај убиства бившег председника Доналда Трампа пропуст на више нивоа, уз констатацију да је срамотан. Роналд Роу је… »
Роу: Срамота ме је безбедносног пропуста Тајне службе пре атентата на Трампа
Политика 30.07.2024
ВАШИНГТОН – Нови вршилац дужности директора америчке Тајне службе Роналд Роу изјавио је данас током сведочења у Конгресу да га је срамота великог безбедносног пропуста који је претходио покушају убиства републиканског… »
Директор америчке Тајне службе о атентату на Трампа: Срамота ме због пропуста
Време 30.07.2024
„Као каријерни припадник органа реда, и ветеран који је 25 година у Тајној служби, не могу да оправдам зашто тај кров није био боље обезбеђен", рекао је Роу. Вршилац дужности директора америчке Тајне службе Роналд Роу рекао је… »
В. д. директора америчке Тајне службе: Срамота ме је због безбедносних пропуста
Н1 Инфо 30.07.2024
Подели : Вршилац дужности директора америчке Тајне службе Роналд Роу изјавио је да га је срамота због безбедносних пропуста у вези са покушајем убиства председничког кандидата Републиканске партије и бившег председника САД… »
Нови директор америчке Тајне службе: Срамота ме је безбедносног пропуста пре атентата на Трампа
НИН 30.07.2024
Нови вршилац дужности директора америчке Тајне службе Роналд Роу изјавио је током сведочења у Конгресу да га је срамота великог безбедносног пропуста који је претходио покушају убиства републиканског председничког кандидата… »
В. д. директора Тајне службе о атентату на Трампа: Стидим се због великог безбедносног пропуста
РТС 30.07.2024
Вршилац дужности директора америчке Тајне службе Роналд Роу рекао је током сведочења у Конгресу да се "стиди" због великог безбедносног пропуста који је претходио покушају убиства републиканског председничког кандидата Доналда… »
Роу: Срамота ме је безбедносног пропуста Тајне службе пре атентата на Трампа
РТВ 30.07.2024
ВАШИНГТОН - Нови вршилац дужности директора америчке Тајне службе Роналд Роу изјавио је данас током сведочења у Конгресу да га је срамота великог безбедносног пропуста који је претходио покушају убиства републиканског… »
Нови в.д. директора америчке Тајне службе: Срамота ме је безбедносног пропуста Тајне службе пре атентата на Трампа
Еуроневс 30.07.2024
Нови вршилац дужности директора америчке Тајне службе Роналд Роу изјавио је данас током сведочења у Конгресу да га је срамота великог безбедносног пропуста који је претходио покушају убиства републиканског председничког… »
"Полиција приметила атентатора на Трампа 90 минута пре пуцњаве": Нови детаљи напада на бившег председника САД
Блиц 30.07.2024
Појавили су се нови детаљи око атентата на бившег председника САД и кандидата републиканаца на предстојећим председничким изборима Доналда Трампа произашли из текстуалних порука између локалних безбедносних јединица, до којих је… »
Америка у шоку: Трампов атентатор бољи од Тајне службе
Правда 30.07.2024
Томас Метју Крукс, који је покушао да убије републиканског председничког кандидата Доналда Трампа на скупу у Батлеру у Пенсилванији, не само да је био на корак испред Тајне службе већ је успео да се провуче кроз "безбедносне… »
Сенат испитује новог директора тајне службе о атентату на Трампа
Н1 Инфо 30.07.2024
Подели : Чланови америчког Сената ће испитивати вршиоца дужности директора тајне службе Роналда Роуа о безбедносним пропустима везаним за покушај убиства председничког кандидата Републиканске партије и бившег председника… »
Њујорк тајмс: Припадници локалне полиције приметили Крукса 90 минута пре пуцњаве
Недељник 30.07.2024
Појавили су се нови детаљи око атентата на бившег председника САД и кандидата републиканаца на предстојећим председничким изборима Доналда Трампа произашли из текстуалних порука између локалних безбедносних јединица. До порука… »
Њујорк тајмс: Припадници локалне полиције 30 минута раније приметили атентатора на Трампа
Телеграф 30.07.2024
Њујорк тајмс: Припадници локалне полиције приметили Крукса 30 минута раније. Појавили су се нови детаљи око атентата на бившег председника САД и кандидата републиканаца на предстојећим председничким изборима Доналда Трампа… »
Вести дана »
Шта значи ако НБС буде на удару санкција: Мијушковић објашњава утицај на динар
Блиц пре 4 минутајош 27 повезаних
Расте број жртава у новом рату: Броје се мртви, подигнути и борбени авиони
Б92 пре 14 минутајош 32 повезане