Povezane vesti
Da li se Donald Tramp "uplašio" debate sa Kamalom Haris?
Glas Amerike 30.07.2024
Njujork — Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp deluje da se povlači iz ranije preuzete obaveze da učestvuje u predsedničkoj debati u septembru protiv potpredsednice SAD Kamale Haris. On je počeo da preispituje taj susret i rekao da će… »
Hoću-neću Tramp: Verovatno ću učestvovati u debati sa Kamalom Haris, ali imam razloge i da to ne uradim
Blic 30.07.2024
Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je danas da će verovatno učestvovati u debati sa najizglednijim kandidatom demokrata Kamalom Haris, ali je ostavio i mogućnost da to ne uradi. - Odgovor je da, verovatno ću učestvovati u… »
Tramp: Verovatno ću učestvovati u debati sa Haris, ali imam razloge i da to ne uradim
Politika 30.07.2024
Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je danas da će verovatno učestvovati u debati sa najizglednijim kandidatom demokrata Kamalom Haris, ali je ostavio i mogućnost da to ne uradi. "Odgovor je da, verovatno ću učestvovati u… »
Tramp: Verovatno ću učestvovati u debati sa Haris, ali imam razloge i da to ne uradim
Insajder 30.07.2024
Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je danas da će verovatno učestvovati u debati sa najizglednijim kandidatom demokrata Kamalom Haris, ali je ostavio i mogućnost da to ne uradi. 'Odgovor je da, verovatno ću učestvovati u… »
Euronews 30.07.2024
Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je danas da će verovatno učestvovati u debati sa najizglednijim kandidatom demokrata Kamalom Haris, ali je ostavio i mogućnost da to ne uradi. "Odgovor je da, verovatno ću učestvovati u… »
NIN 30.07.2024
Vesti online 30.07.2024
Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je da će verovatno učestvovati u debati sa najizglednijim kandidatom demokrata Kamalom Haris, ali je ostavio i mogućnost da to ne uradi. – Odgovor je da, verovatno ću učestvovati u debati… »
Vesti dana »
Dve osobe stradale u požaru u prihvatilištu za odrasle u Vojki, 23 evakuisane – objekat bez dozvole i uslova za smeštaj
RTS pre 2 satajoš 46 povezanih
Građanski apel Akademije umetnosti: Traže oslobađanje njihovog studenta uhapšenog posle protesta
Radio 021 pre 4 satijoš 3 povezane
AMSS: Putnička vozila na Preševu čekaju sat vremena, kamioni na Batrovcima sedam, a na Kelebiji dva sata
Euronews pre 3 satajoš 31 povezana
Projekcije: Tramp dobio i Arizonu, osvojio je svih sedam kolebljivih država
Beta pre 11 satijoš 20 povezanih