Povezane vesti

Da li se Donald Tramp "uplašio" debate sa Kamalom Haris?

Da li se Donald Tramp "uplašio" debate sa Kamalom Haris?

Glas Amerike 30.07.2024
Njujork — Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp deluje da se povlači iz ranije preuzete obaveze da učestvuje u predsedničkoj debati u septembru protiv potpredsednice SAD Kamale Haris. On je počeo da preispituje taj susret i rekao da će… »
Hoću-neću Tramp: Verovatno ću učestvovati u debati sa Kamalom Haris, ali imam razloge i da to ne uradim

Hoću-neću Tramp: Verovatno ću učestvovati u debati sa Kamalom Haris, ali imam razloge i da to ne uradim

Blic 30.07.2024
Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je danas da će verovatno učestvovati u debati sa najizglednijim kandidatom demokrata Kamalom Haris, ali je ostavio i mogućnost da to ne uradi. - Odgovor je da, verovatno ću učestvovati u… »
Tramp: Verovatno ću učestvovati u debati sa Haris, ali imam razloge i da to ne uradim

Tramp: Verovatno ću učestvovati u debati sa Haris, ali imam razloge i da to ne uradim

Politika 30.07.2024
Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je danas da će verovatno učestvovati u debati sa najizglednijim kandidatom demokrata Kamalom Haris, ali je ostavio i mogućnost da to ne uradi. "Odgovor je da, verovatno ću učestvovati u… »

Insajder 30.07.2024
Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je danas da će verovatno učestvovati u debati sa najizglednijim kandidatom demokrata Kamalom Haris, ali je ostavio i mogućnost da to ne uradi. 'Odgovor je da, verovatno ću učestvovati u… »

Euronews 30.07.2024
Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je danas da će verovatno učestvovati u debati sa najizglednijim kandidatom demokrata Kamalom Haris, ali je ostavio i mogućnost da to ne uradi. "Odgovor je da, verovatno ću učestvovati u… »

NIN 30.07.2024

Vesti online 30.07.2024
Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je da će verovatno učestvovati u debati sa najizglednijim kandidatom demokrata Kamalom Haris, ali je ostavio i mogućnost da to ne uradi. – Odgovor je da, verovatno ću učestvovati u debati… »

Vesti dana »