Povezane vesti
Da li se Donald Tramp "uplašio" debate sa Kamalom Haris?
Glas Amerike 30.07.2024
Njujork — Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp deluje da se povlači iz ranije preuzete obaveze da učestvuje u predsedničkoj debati u septembru protiv potpredsednice SAD Kamale Haris. On je počeo da preispituje taj susret i rekao da će… »
Hoću-neću Tramp: Verovatno ću učestvovati u debati sa Kamalom Haris, ali imam razloge i da to ne uradim
Blic 30.07.2024
Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je danas da će verovatno učestvovati u debati sa najizglednijim kandidatom demokrata Kamalom Haris, ali je ostavio i mogućnost da to ne uradi. - Odgovor je da, verovatno ću učestvovati u… »
Tramp: Verovatno ću učestvovati u debati sa Haris, ali imam razloge i da to ne uradim
Politika 30.07.2024
Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je danas da će verovatno učestvovati u debati sa najizglednijim kandidatom demokrata Kamalom Haris, ali je ostavio i mogućnost da to ne uradi. "Odgovor je da, verovatno ću učestvovati u… »
Tramp: Verovatno ću učestvovati u debati sa Haris, ali imam razloge i da to ne uradim
Insajder 30.07.2024
Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je danas da će verovatno učestvovati u debati sa najizglednijim kandidatom demokrata Kamalom Haris, ali je ostavio i mogućnost da to ne uradi. 'Odgovor je da, verovatno ću učestvovati u… »
Euronews 30.07.2024
Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je danas da će verovatno učestvovati u debati sa najizglednijim kandidatom demokrata Kamalom Haris, ali je ostavio i mogućnost da to ne uradi. "Odgovor je da, verovatno ću učestvovati u… »
NIN 30.07.2024
Vesti online 30.07.2024
Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je da će verovatno učestvovati u debati sa najizglednijim kandidatom demokrata Kamalom Haris, ali je ostavio i mogućnost da to ne uradi. – Odgovor je da, verovatno ću učestvovati u debati… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Završeni protesti u Beogradu i Nišu, studenti se polako vraćaju na fakultete, blokade se nastavljaju
Nova pre 14 minutajoš 48 povezanih
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 1 satjoš 8 povezanih
Stiže sneg: Počinje kišom, a vrlo brzo se očekuje da napada i do 15 centimetara
NIN pre 55 minutajoš 19 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 10 satijoš 1 povezana