Povezane vesti
Predsednik Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Poljske
Euronews 30.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Poljske Rafala Perla, kome je zahvalio na jačanju međusobnih veza i saradnje dveju zemalja i poželeo uspešan nastavak karijere. "Razgovarali smo o bilateralnim odnosima, a… »
Ambasador Poljske u oproštajnoj poseti kod predsednika Vučića
RTS 30.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Poljske Rafala Perla, kome je zahvalio na jačanju međusobnih veza i saradnje dveju zemalja i poželeo uspešan nastavak karijere. "Razgovarali smo o bilateralnim odnosima, a ja sam… »
RTV 30.07.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Poljske Rafala Perla, kome je zahvalio na jačanju međusobnih veza i saradnje dveju zemalja i poželeo uspešan nastavak karijere. "Razgovarali smo o bilateralnim… »
Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Poljske
Blic 30.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Poljske Rafala Perla, kome je zahvalio na jačanju međusobnih veza i saradnje dveju zemalja i poželeo uspešan nastavak karijere. - Razgovarali smo o bilateralnim odnosima, a… »
Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Poljske: "Zahvalio sam na podršci Srbiji" FOTO
B92 30.07.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Republike Poljske Rafala Perla. "Poželeo sam ambasadoru Poljske uspešan nastavak karijere i zahvalio na jačanju međusobnih veza i saradnje dveju zemalja. Razgovarali… »
Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Poljske: Zahvalio sam na jačanju međusobnih veza i saradnji dveju zemalja
Kurir 30.07.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Republike Poljske Rafala Perla. "Poželeo sam ambasadoru Poljske uspešan nastavak karijere i zahvalio na jačanju međusobnih veza i saradnji dveju zemalja. Razgovarali… »
Telegraf 30.07.2024
Vučić je zahvalio na podršci koju Poljska pruža Srbiji i regionu Zapadnog Balkana na polju evrointegracija. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Poljske Rafala Perla, kome je zahvalio na jačanju međusobnih… »
Vesti dana »

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa upozorenjem na obilne padavine sutra
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 38 povezanih

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 61 povezana

Svetislav Pešić objavio spisak Srbije za Evrobasket 2025 i najavio realne ciljeve i zahtevne pripreme
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 57 povezanih

Od sutra novi tramvaj turske kompanije na relaciji Omladinski stadion - Banovo brdo
Beta pre 47 minutajoš 19 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih