Повезане вести
Председник Вучић примио у опроштајну посету амбасадора Пољске
Еуроневс 30.07.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је данас у опроштајну посету амбасадора Пољске Рафала Перла, коме је захвалио на јачању међусобних веза и сарадње двеју земаља и пожелео успешан наставак каријере. "Разговарали смо о… »
Амбасадор Пољске у опроштајној посети код председника Вучића
РТС 30.07.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Пољске Рафала Перла, коме је захвалио на јачању међусобних веза и сарадње двеју земаља и пожелео успешан наставак каријере. "Разговарали смо о… »
РТВ 30.07.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић примио је данас у опроштајну посету амбасадора Пољске Рафала Перла, коме је захвалио на јачању међусобних веза и сарадње двеју земаља и пожелео успешан наставак каријере… »
Вучић примио у опроштајну посету амбасадора Пољске
Блиц 30.07.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је данас у опроштајну посету амбасадора Пољске Рафала Перла, коме је захвалио на јачању међусобних веза и сарадње двеју земаља и пожелео успешан наставак каријере. - Разговарали смо о… »
Вучић примио у опроштајну посету амбасадора Пољске: "Захвалио сам на подршци Србији" ФОТО
Б92 30.07.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Републике Пољске Рафала Перла. "Пожелео сам амбасадору Пољске успешан наставак каријере и захвалио на јачању међусобних веза и сарадње… »
Вучић примио у опроштајну посету амбасадора Пољске: Захвалио сам на јачању међусобних веза и сарадњи двеју земаља
Курир 30.07.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Републике Пољске Рафала Перла. "Пожелео сам амбасадору Пољске успешан наставак каријере и захвалио на јачању међусобних веза и сарадњи… »
Телеграф 30.07.2024
Вучић је захвалио на подршци коју Пољска пружа Србији и региону Западног Балкана на пољу евроинтеграција. Председник Србије Александар Вучић примио је данас у опроштајну посету амбасадора Пољске Рафала Перла, коме је захвалио… »
Вести дана »
Једна саобраћајна незгода на Мосту на Ади, 107 интервенција Хитне помоћи у Београду током ноћи
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 36 повезаних
Ако "луда Европа" ово покуша, избиће рат! Претња из Кремља никад озбиљнија, хитно се огласио Медведев: Објавиће цасус белли? Ово је црвена линија за Русију!
Курир пре 16 минутајош 42 повезане
Јокић, легендарни Вилт и нико други! Нестварни подаци се непрестано појављују! Оно што Србин ради је баш брутално
Курир пре 21 минутајош 55 повезаних
Министарка Ђедовић разговарала са представницима нафтних компанија о снабдевању тржишта и Акционом плану
РТВ пре 2 сатајош 18 повезаних
Бајатовиц́: Стечај за НИС лоша опција - Србија то нец́е дозволити; Очекујем уговор са Русијом о гасу
Спутник пре 16 минутајош 15 повезаних