Povezane vesti
Ambasador Poljske u oproštajnoj poseti kod predsednika Vučića
RTS 30.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Poljske Rafala Perla, kome je zahvalio na jačanju međusobnih veza i saradnje dveju zemalja i poželeo uspešan nastavak karijere. "Razgovarali smo o bilateralnim odnosima, a… »
Predsednik Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Poljske
Euronews 30.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Poljske Rafala Perla, kome je zahvalio na jačanju međusobnih veza i saradnje dveju zemalja i poželeo uspešan nastavak karijere. "Razgovarali smo o bilateralnim… »
RTV 30.07.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Poljske Rafala Perla, kome je zahvalio na jačanju međusobnih veza i saradnje dveju zemalja i poželeo uspešan nastavak karijere. "Razgovarali smo o… »
Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Poljske
Blic 30.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Poljske Rafala Perla, kome je zahvalio na jačanju međusobnih veza i saradnje dveju zemalja i poželeo uspešan nastavak karijere. - Razgovarali smo o bilateralnim… »
Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Poljske: Zahvalio sam na jačanju međusobnih veza i saradnji dveju zemalja
Kurir 30.07.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Republike Poljske Rafala Perla. "Poželeo sam ambasadoru Poljske uspešan nastavak karijere i zahvalio na jačanju međusobnih veza i saradnji dveju zemalja… »
Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Poljske: "Zahvalio sam na podršci Srbiji" FOTO
B92 30.07.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Republike Poljske Rafala Perla. "Poželeo sam ambasadoru Poljske uspešan nastavak karijere i zahvalio na jačanju međusobnih veza i saradnje dveju zemalja… »
Telegraf 30.07.2024
Vučić je zahvalio na podršci koju Poljska pruža Srbiji i regionu Zapadnog Balkana na polju evrointegracija. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Poljske Rafala Perla, kome je zahvalio na jačanju… »
Vesti dana »
Evo kakvo nas vreme očekuje za Božić! Rhmz najavio vreme za 7 dana, od 10. januara preokret
Telegraf pre 2 satajoš 20 povezanih
Vlada formirala timove za dugoročni gasni aranžman sa Rusijom i pitanje NIS-a
RTK pre 1 satjoš 11 povezanih
Održana još jedna 15-minutna blokada kao podsećanje na žrtve pada nadstrešnice
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih