Povezane vesti

OI: Alkaras i Nadal u četvrtfinalu

OI: Alkaras i Nadal u četvrtfinalu

Sportski žurnal 30.07.2024
Španski teniseri će u četrvrtfinalu igrati protiv Amerikanaca Radživa Rama i Ostina Krajičeka. Španski teniseri Karlos Alkaras i Rafael Nadal plasirali su se u četvrtfinale na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto su večeras u osmini finala pobedili… »
Endi Mari nije sa ove planete - ponovo se vratio sa ivice ambisa i rekao ne penziji!

Endi Mari nije sa ove planete - ponovo se vratio sa ivice ambisa i rekao ne penziji!

B92 30.07.2024
Endi Mari i Danijel Evans odigrali su još jedan dramatičan meč na olimpijskom turniru. Britanci su se plasirali u četvrtfinale dubla pošto su posle velike drame i spašene dve meč lopte pobedili Sandera Žila i Jorana Fligena, 6:3, 6:7 (8), 11:9… »
Nadal je još uvek živ: Rafa i Alkaraz na jedvite jade prošli Holanđane!

Nadal je još uvek živ: Rafa i Alkaraz na jedvite jade prošli Holanđane!

Hot sport 30.07.2024
Nadal još uvek može da se nada medalji u Parizu Španski teniski tandem Rafael Nadal i Karlos Alkaraz preživeo je uzbudljiv meč protiv Holanđana Talona Grikspora i Veslija Kulhofa, obezbedivši pobedu u super-tajbrejku rezultatom 2:1, po setovima… »
Teniski triler na "šatrijeu": Nadal i Alkaras ostali "u životu"!

Teniski triler na "šatrijeu": Nadal i Alkaras ostali "u životu"!

Dnevnik 30.07.2024
Rafael Nadal i Karlos Alkaras uspeli su da se plasiraju u četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu. Za razliku od prvog kola, u drugom su morali propisno da se oznoje, a pobeda je došla tek posle tri seta (6:4, 6:7, 10:2) protiv Holanđana, Grikspora i… »
Nemaju milosti! Evo kada Novak Đoković igra u osmini finala na Olimpijskim igrama u Parizu

Nemaju milosti! Evo kada Novak Đoković igra u osmini finala na Olimpijskim igrama u Parizu

Večernje novosti 30.07.2024
Novak Đoković je prebrodio ogromnu prepreku u drugom kolu olimpijskog turnira, na stadionu Filip Šatrije je savladao Rafaela Nadala od kog je na tom istom mestu osam puta poražen na Rolan Garosu, potom je izrazio želju da neće opet igrati u ranom… »
Drama na "Šatrijeu" - Nadal i Alkaras ostali "u životu"!

Drama na "Šatrijeu" - Nadal i Alkaras ostali "u životu"!

B92 30.07.2024
Rafael Nadal i Karlos Alkaras uspeli su da se plasiraju u četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu. Za razliku od prvog kola, u drugom su morali propisno da se oznoje, a pobeda je došla tek posle tri seta (6:4, 6:7, 10:2) protiv Holanđana, Grikspora i… »
Holanđani samo razljutili Nadala i Alkaraza, Španci ih "zgromili" za četvrtfinale OI!

Holanđani samo razljutili Nadala i Alkaraza, Španci ih "zgromili" za četvrtfinale OI!

Sportske.net 30.07.2024
Španski dubl Rafel Nadal i Karlos Alkaraz plasirao se četvrtfinale olimpijskog turnira u tenisu. Španci su sa 2:1, po setovima 6:4, (2)6:7, 10:2, savladali holandski dubl Talon Grikspor i Vesli Kolhof. Nadalu i Alkarazu bio je dovoljan jedan brejk… »
Teniski triler! Rafael Nadal i Karlos Alkaraz umalo ispali sa Olimpijskih igara - i to od koga!

Teniski triler! Rafael Nadal i Karlos Alkaraz umalo ispali sa Olimpijskih igara - i to od koga!

Nakon što ga je Novak Đoković eliminisao iz pojedinačne konkurencije na Olimpijskim igrama "Pariz 2024", Rafael Nadal je u dublu sa zemljakom iz Španije, Karlosom Alkarazom, prebrodio drugu rundu, ali mnogo teže nego što su mnogi očekivali. FOTO… »
„Koji je to sport“: Zašto ‘navijači’ u Srbiji ne samo da ne vole da gube, nego ne vole ni pobednike?

„Koji je to sport“: Zašto ‘navijači’ u Srbiji ne samo da ne vole da gube, nego ne vole ni pobednike?

Danas 30.07.2024
Nedavno sam citirao Nikolu Jokića („Naši ljudi ne vole košarku, oni vole pobede“) i da je bio u pravu uverio se (opet) posle poraza naše reprezentacije u duelu sa SAD u prvom kolu kvalifikacionog turnira na Olimpijskim igrama. Iako taj poraz… »
Alkaraz o povredi: "Navikao sam na bol"

Alkaraz o povredi: "Navikao sam na bol"

Sportske.net 30.07.2024
Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je da nije ozbiljnije povređen na meču drugog kola Olimpijskih igara u Parizu protiv Holanđanina Talona Grikspora, prenose španski mediji. Alkaraz je juče pobedio Grikspora 6:1, 7:6 (7:3), a tokom drugog seta… »
Alkaraz: Nisam ozbiljnije povređen, znam kako da se nosim sa bolom

Alkaraz: Nisam ozbiljnije povređen, znam kako da se nosim sa bolom

Politika 30.07.2024
PARIZ - Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je da nije ozbiljnije povređen na meču drugog kola Olimpijskih igara u Parizu protiv Holanđanina Talona Grikspora, prenose španski mediji. Alkaraz je juče pobedio Grikspora 6:1, 7:6 (7:3), a tokom… »
Alkaras: Znam kako da se nosim sa bolom

Alkaras: Znam kako da se nosim sa bolom

Sportski žurnal 30.07.2024
Španac rekao da nije ozbiljno povređen. Španski teniser Karlos Alkaras izjavio je da nije ozbiljnije povređen na meču drugog kola Olimpijskih igara u Parizu protiv Holanđanina Talona Grikspora, prenose španski mediji. Alkaras je juče pobedio… »
Oglasio se Alkaraz: Evo šta je rekao Španac o povredi koju je zaradio na Olimpijskim igrama

Oglasio se Alkaraz: Evo šta je rekao Španac o povredi koju je zaradio na Olimpijskim igrama

Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je da nije ozbiljnije povređen na meču drugog kola Olimpijskih igara u Parizu protiv Holanđanina Talona Grikspora, prenose španski mediji. FOTO: AP/Tanjug Alkaraz je juče pobedio Grikspora sa 6:1, 7:6 (7:3), a… »
Alkaraz tvrdi da nije ozbiljnije povređen: Znam kako da se nosim sa bolom

Alkaraz tvrdi da nije ozbiljnije povređen: Znam kako da se nosim sa bolom

Dnevnik 30.07.2024
PARIZ: Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je da nije ozbiljnije povređen na meču drugog kola Olimpijskih igara u Parizu protiv Holanđanina Talona Grikspora, prenose španski mediji. Alkaraz je juče pobedio Grikspora 6:1, 7:6 (7:3), a tokom drugog… »

Vesti dana »