Povezane vesti
Srpski plivači Barna i Stjepanović bez finala na Olimpijskim igrama u Parizu
Politika 30.07.2024
Reprezentativci Srbije u plivanju Andrej Barna i Velimir Stjepanović nisu uspeli večeras da se plasiraju u finale trke na 100 metara u disciplini slobodnim stilom na Olimpijskim igrama u Parizu. Barna je u prvom polufinalu zauzeo sedmo mesto rezultatom… »
"Nije ovo ono što sam očekivao, šta se promenilo nemam pojma": Barna nezadovoljan posle polufinala OI
Telegraf 30.07.2024
Andrej kaže da je mogao brže. Srpski plivač Andrej Barna ostao je bez plasmana u finale Olimpijskih igara u discpilini 100 metara slobodnim stilom, pošto je u polufinalu zauzeo ukupno četrnaesto mesto. Nije bio zadovoljan svojim performansom Barna, pa je… »
Stjepanović završio takmičenje na OI, pa poručio: "Svakako sam ponosan na sebe"
Telegraf 30.07.2024
Ipak, ima Srbija i dalje takmičare u plivanju. Nije srpski plivač Velimir Stjepanović uspeo da se plasira u finale Olimpijskih igara u disciplini 100 metara slobodnim stilom, te je kao osmi završio u svojoj grupi. Ukupno na 16. mestu gledajući generalni… »
Stjepanović: Drago mi je što smo i Barna i ja ušli u polufinale
Politika 30.07.2024
PARIZ - Drago mi je što smo i Andrej Barna i ja ušli u polufinale. Mislim da je velika stvar da Srbija ima dvojicu plivača u polufinalu jedne discipline, izjavio je danas srpski plivač Velimir Stjepanović posle plasmana u polufinale trke na 100 metara… »
"Ovo je velika stvar za Srbiju": Srpski plivači se oglasili nakon plasmana u polufinale!
Večernje novosti 30.07.2024
SRBIJA će imati dvojicu plivača u polufinalu discipline 100 metara slobodnim stilom. Velimir Stjepanović i Andrej Barna izneli su utiske nakon što su uspešno okončali kvalifikacije. FOTO: Tanjug/AP Stjepanović je istakao da mu je drago da su Andrej i on… »
Moćne poruke srpskih plivača iz Pariza: "Kad budemo prestali - ovo će se pamtiti"
B92 30.07.2024
Srpski plivači Andrej Barna i Velimir Stjepanović su izneli utiske posle plasmana u polufinale Olimpijskih igara u disciplini 100 metara kraul. Stjepanović je prvi plivao u osmoj kvalifikacionoj grupi, gde je završio peti sa vremenom 48.40 i tako ostavio… »
Barna: Da popravim ono što sam zabrljao
Danas 30.07.2024
Naši plivači prepuni utisaka nakon plasmana u polufinale u disciplini 100 metara kraul. Odličan rezultat ostvarili su Andrej Barna i Velimir Stjepanović plasmanom u polufinale 100 metara kraul. U jednoj od najpopularnijih disciplina u plivanju, Barna je… »
Najveća nada Srbije nam otkriva kako je plivati pored "novog Felpsa" srpskog porekla: "Verujem u finale OI"
Telegraf 30.07.2024
Andrej Barna se nada da će u polufinalu ostvariti bolje vreme, dovoljno da se nađe među osam najboljih. Srpski plivači uspeli su da se domognu polufinala na Olimpijskim igrama i već sada da naprave sjajan rezultat, time što su se u paklenoj konkurenciji… »
"Nadam se da će Srbija da nas pamti": Čekali smo sa Veljom Stjepanovićem rezultate, oduševiće vas reakcija
Telegraf 30.07.2024
Srpski plivači izborili su polufinale u disciplini 100 metara kraul na Olimpijskim igrama i ostvarili već sada sjajan rezultat. Četvrti dan Olimpijskih igara doneo je Srbiji i prvu zlatnu medalju, ali i uspeh srpskih plivača! Velimir Stjepanović i Andrej… »
Vesti dana »

Putin krivi Ukrajinu za nedostatak napretka u pregovorima o primirju
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 32 povezane

Prošlo je devet meseci od pada nadstrešnice, Kragujevčani odali počast žrtvama
Glas Šumadije pre 32 minutajoš 235 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 1 satjoš 95 povezanih

Dačić: Ključan doprinos policije u očuvanju građanskog mira, LRAD uređaji vraćeni u magacine
RTS pre 5 satijoš 26 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 4 satijoš 29 povezanih