Повезане вести
Српски пливачи Барна и Стјепановић без финала на Олимпијским играма у Паризу
Политика 30.07.2024
Репрезентативци Србије у пливању Андреј Барна и Велимир Стјепановић нису успели вечерас да се пласирају у финале трке на 100 метара у дисциплини слободним стилом на Олимпијским играма у Паризу. Барна је у првом полуфиналу заузео… »
"Није ово оно што сам очекивао, шта се променило немам појма": Барна незадовољан после полуфинала ОИ
Телеграф 30.07.2024
Андреј каже да је могао брже. Српски пливач Андреј Барна остао је без пласмана у финале Олимпијских игара у дисцпилини 100 метара слободним стилом, пошто је у полуфиналу заузео укупно четрнаесто место. Није био задовољан својим… »
Стјепановић завршио такмичење на ОИ, па поручио: "Свакако сам поносан на себе"
Телеграф 30.07.2024
Ипак, има Србија и даље такмичаре у пливању. Није српски пливач Велимир Стјепановић успео да се пласира у финале Олимпијских игара у дисциплини 100 метара слободним стилом, те је као осми завршио у својој групи. Укупно на 16… »
Стјепановић: Драго ми је што смо и Барна и ја ушли у полуфинале
Политика 30.07.2024
ПАРИЗ - Драго ми је што смо и Андреј Барна и ја ушли у полуфинале. Мислим да је велика ствар да Србија има двојицу пливача у полуфиналу једне дисциплине, изјавио је данас српски пливач Велимир Стјепановић после пласмана у… »
Моћне поруке српских пливача из Париза: "Кад будемо престали - ово ће се памтити"
Б92 30.07.2024
Српски пливачи Андреј Барна и Велимир Стјепановић су изнели утиске после пласмана у полуфинале Олимпијских игара у дисциплини 100 метара краул. Стјепановић је први пливао у осмој квалификационој групи, где је завршио пети са… »
Барна: Да поправим оно што сам забрљао
Данас 30.07.2024
Наши пливачи препуни утисака након пласмана у полуфинале у дисциплини 100 метара краул. Одличан резултат остварили су Андреј Барна и Велимир Стјепановић пласманом у полуфинале 100 метара краул. У једној од најпопуларнијих… »
Највећа нада Србије нам открива како је пливати поред "новог Фелпса" српског порекла: "Верујем у финале ОИ"
Телеграф 30.07.2024
Андреј Барна се нада да ће у полуфиналу остварити боље време, довољно да се нађе међу осам најбољих. Српски пливачи успели су да се домогну полуфинала на Олимпијским играма и већ сада да направе сјајан резултат, тиме што су се… »
"Надам се да ће Србија да нас памти": Чекали смо са Вељом Стјепановићем резултате, одушевиће вас реакција
Телеграф 30.07.2024
Српски пливачи изборили су полуфинале у дисциплини 100 метара краул на Олимпијским играма и остварили већ сада сјајан резултат. Четврти дан Олимпијских игара донео је Србији и прву златну медаљу, али и успех српских пливача… »
Вести дана »
У Лајпцигу аутомобилом улетео у масу људи: Двоје погинуло, 22 повређено
Данас пре 28 минутајош 1 повезана
„Лажне анкете“: Трамп одбацује истраживања јавног мњења о паду подршке рату против Ирана
Данас пре 1 сатјош 2 повезане
Напетости у Ормуском мореузу: Трамп тврди да је Америка погодила седам иранских чамаца
Данас пре 2 сатајош 2 повезане
Контролисано око 2.000 лица и возила, ухапшено 50 особа: Појачане активности полиције на југу Црне Горе
Курир пре 28 минутајош 1 повезана