Povezane vesti
"Moja deca su ružna, a ja sam bio zgodan momak": Muž nakon 50 godina braka tužio suprugu i zahtevao DNK test: Rezultati…
Blic 30.07.2024
Jedan bračni par koji je zajedno već više od pola veka, našao se u središtu pažnje društvenih mreža zbog viralnog video snimka iz sudnice. Naime, muž je podneo tužbu protiv svoje supruge nakon 50 godina braka, tvrdeći da nijedno od njihove… »
"Deca su nam ružna, zahtevam DNK test" Nakon 50 godina braka tužio suprugu, rezultati su sve šokirali (video)
Kurir 30.07.2024
Nažalost, katkad se desi da muškarci posumnjaju u vernost svoje žene što, ako su zasnovali porodicu, ume da budi sumnje i u vezi sa očinstvom. Bračni par o kom se govori dalje u tekstu, u braku je više od 50 godina, a video snimak na kom njih dvoje… »
„Nijedno dete ne liči na mene, ja sam veoma zgodan” Tužio ženu nakon 50 godina braka, kad su stigli rezultati DNK testa…
Dnevnik 30.07.2024
Sumnja povodom očinstva javlja se kod malog broja muškaraca i uglavnom kod onih koji imaju opravdane sumnje za tako nešto. Upravo zato je jedan snimak postao veoma gledan na društenim mrežama i izazavao salve smeha, ali je takođe produbio i sumnje… »
Vesti dana »
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Brnabić demantovala Preradovića: Postoje desetine neoborivih dokaza da je predsednik bio na Andrićevom vencu tokom trajanja protesta
Danas pre 40 minutajoš 2 povezane