Povezane vesti
Muzika: Lejdi Gaga obelodanila nove pesme na ulicama Pariza
Radio 021 30.07.2024
Novi, sedmi album, biće njeno prvo solo izdanje posle „Chromatica", objavljenog 2020. godine, sa kojeg su se posebno izdvojile pesme „Stupid Love" and „Rain On Me". Getty Images Posle nastupa na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 2024, američka… »
BBC News 30.07.2024
Novi, sedmi album, biće njeno prvo solo izdanje posle „Chromatica", objavljenog 2020. godine, sa kojeg su se posebno izdvojile pesme „Stupid Love" and „Rain On Me". Posle nastupa na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 2024, američka pevačica… »
Blic 30.07.2024
Posle nastupa na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 2024, američka pevačica Lejdi Gaga odlučila je da upozna obožavatelje sa delovima novog, sedmog albuma. Ona je u petak, 26. jula, na svečanoj ceremoniji Igara izvela kabare pesmu Mon Truc en… »
Danas 30.07.2024
Posle nastupa na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 2024, američka pevačica Lejdi Gaga odlučila je da upozna obožavatelje sa delovima novog, sedmog albuma. Ona je u petak, 26. jula, na svečanoj ceremoniji Igara izvela kabare pesmu Mon Truc en… »
NIN 30.07.2024
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 6 satijoš 2 povezane