Povezane vesti
Muzika: Lejdi Gaga obelodanila nove pesme na ulicama Pariza
Radio 021 30.07.2024
Novi, sedmi album, biće njeno prvo solo izdanje posle „Chromatica", objavljenog 2020. godine, sa kojeg su se posebno izdvojile pesme „Stupid Love" and „Rain On Me". Getty Images Posle nastupa na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 2024, američka… »
BBC News 30.07.2024
Novi, sedmi album, biće njeno prvo solo izdanje posle „Chromatica", objavljenog 2020. godine, sa kojeg su se posebno izdvojile pesme „Stupid Love" and „Rain On Me". Posle nastupa na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 2024, američka pevačica… »
Blic 30.07.2024
Posle nastupa na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 2024, američka pevačica Lejdi Gaga odlučila je da upozna obožavatelje sa delovima novog, sedmog albuma. Ona je u petak, 26. jula, na svečanoj ceremoniji Igara izvela kabare pesmu Mon Truc en… »
Danas 30.07.2024
Posle nastupa na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 2024, američka pevačica Lejdi Gaga odlučila je da upozna obožavatelje sa delovima novog, sedmog albuma. Ona je u petak, 26. jula, na svečanoj ceremoniji Igara izvela kabare pesmu Mon Truc en… »
NIN 30.07.2024
Vesti dana »
"Pobunjeni univerzitet": Održan protest ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu; Umetnici blokirali Ministarstvo kulture
Insajder pre 27 minutajoš 40 povezanih
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
Pravda pre 1 satjoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 6 satijoš 5 povezanih
Ministarka prosvete razgovarala sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Insajder pre 1 satjoš 24 povezane
Trump preti Evropi većim carinama, planira razgovore s Kanadom i Meksikom
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 17 povezanih