Povezane vesti
Stravična nesreća u blizini granice sa crnom gorom: Automobil se prevrnuo na krov
Kurir 30.07.2024
Na magistralnom putu između Brodareva i graničnog prelaza Gostun, danas u poslepodnevnim satima, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovalo jedno vozilo stranih registarskih oznaka. Automobil se iz još neutvrđenih razloga prevrnuo na krov, a… »
Auto prevrnut na krov nasred magistrale, vozač isečen: Saobraćajna nesreća nedaleko od granice sa Crnom Gorom
Telegraf 30.07.2024
Vozač je bio sam u automobilu * U nesreći nema teže povređenih. Na magistralnom putu između Brodareva i graničnog prelaza Gostun, danas u poslepodnevnim satima, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovalo jedno vozilo stranih registarskih… »
Vesti dana »
Uživo - Obraćanje Aleksandra Šapića povodom sinoćnjeg incidenta: "Dolazi do napada na mene i ja krećem da se branim"
Mondo pre 2 minutajoš 108 povezanih
Meteorolog Todorović o tome koliko će trajati Miholjsko leto: "Najverovatnije do utorka natprosečno toplo"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 35 povezanih
Vučić u Borskom kraju: "Da me oterate iz naroda ne možete, primio me večeras drug iz vojske na noćenje"
Dnevnik pre 51 minutajoš 23 povezane
Žene češće umiru od bolesti srca: Batut navodi tri faktora rizika kojima se može sprečiti 50 odsto srčanih i moždanih udara
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih
Zelenski: Severna Koreja sprema slanje još 10.000 vojnika u Rusiju
N1 Info pre 3 satajoš 8 povezanih