Повезане вести
"Ја долазим са Косова, поносим се тим" Ови глумци су рођени у јужној српској покрајини, а један од њих се вратио у завичај
Курир 30.07.2024
Глумац Милан Васић одржао је концерт у порти манастира Светих архангела у Призрену, где се окупио велики број људи, а након наступа се огласио на друштвеним мрежама разочаран у своје колеге. Он се уз снимак на коме пева песму… »
Милан запевао на Косову
Вести онлине 30.07.2024
Глумац Милан Васић одржао је концерт у манастиру Светих Архангела у Призрену поводом истоимене славе. Милан у последње време већи део године проводи на родном Косову и Метохији где има кућу. Поред глуме бави се и певањем… »
"Не само да нисте дошли..." Милан Васић разочаран у колеге након концерта у Призрену: "Сад бар знамо какав однос имају према…
Курир 30.07.2024
Милан Васић певао је у порти манастира Светих Архангела у Призрену, где се окупио велики број људи, а након наступа се огласио на Инстаграму. Глумац се уз снимак на коме пева песму "Ја сам момче са Косова" захвалио свима који су… »
"Сад знамо какав однос имају према Косову": Милан Васић разочаран у колеге, нису га подржали у важном тренутку
Телеграф 30.07.2024
Препоручујемо. Глумац Милан Васић наступио је у манастиру Светих Архагела у Призрену. Пошло му је за руком да окупи велики број верника, што му је и био циљ, али није наишао на одзив и подршку колега, што је очекивао. Васић је… »
Вести дана »
Ниш под водом! Киша претворила улице у реке и језера, а неће стати до суботе: Ево када се очекује прави потоп (фото/видео)
Блиц пре 16 минутајош 1 повезана
Почиње суђење за трагедију у дискотеци у Кочанима: Међу оптуженима за страдање 63 особе - власник објекта, градоначелник, неколико министара...
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Представнички дом америчког Конгреса усвојио закон о објави докумената из истраге о Епстину
Данас пре 5 сатијош 4 повезане