Povezane vesti
"Ja dolazim sa Kosova, ponosim se tim" Ovi glumci su rođeni u južnoj srpskoj pokrajini, a jedan od njih se vratio u zavičaj
Kurir 30.07.2024
Glumac Milan Vasić održao je koncert u porti manastira Svetih arhangela u Prizrenu, gde se okupio veliki broj ljudi, a nakon nastupa se oglasio na društvenim mrežama razočaran u svoje kolege. On se uz snimak na kome peva pesmu "Ja sam momče sa… »
Milan zapevao na Kosovu
Vesti online 30.07.2024
Glumac Milan Vasić održao je koncert u manastiru Svetih Arhangela u Prizrenu povodom istoimene slave. Milan u poslednje vreme veći deo godine provodi na rodnom Kosovu i Metohiji gde ima kuću. Pored glume bavi se i pevanjem kosovskih pesama i često… »
"Ne samo da niste došli..." Milan Vasić razočaran u kolege nakon koncerta u Prizrenu: "Sad bar znamo kakav odnos imaju prema…
Kurir 30.07.2024
Milan Vasić pevao je u porti manastira Svetih Arhangela u Prizrenu, gde se okupio veliki broj ljudi, a nakon nastupa se oglasio na Instagramu. Glumac se uz snimak na kome peva pesmu "Ja sam momče sa Kosova" zahvalio svima koji su došli, ali je imao i… »
"Sad znamo kakav odnos imaju prema Kosovu": Milan Vasić razočaran u kolege, nisu ga podržali u važnom trenutku
Telegraf 30.07.2024
Preporučujemo. Glumac Milan Vasić nastupio je u manastiru Svetih Arhagela u Prizrenu. Pošlo mu je za rukom da okupi veliki broj vernika, što mu je i bio cilj, ali nije naišao na odziv i podršku kolega, što je očekivao. Vasić je podelio snimak iz… »
Vesti dana »
Oglasili se Putevi Srbije: Vozače upozorili na 3 opasne pojave na kolovozu: Oprez, mnogi putuju zbog praznika
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Vlada formirala timove za dugoročni gasni aranžman sa Rusijom i pitanje NIS-a
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih
Održana još jedna 15-minutna blokada kao podsećanje na žrtve pada nadstrešnice
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih