Povezane vesti
"Ja dolazim sa Kosova, ponosim se tim" Ovi glumci su rođeni u južnoj srpskoj pokrajini, a jedan od njih se vratio u zavičaj
Kurir 30.07.2024
Glumac Milan Vasić održao je koncert u porti manastira Svetih arhangela u Prizrenu, gde se okupio veliki broj ljudi, a nakon nastupa se oglasio na društvenim mrežama razočaran u svoje kolege. On se uz snimak na kome peva pesmu "Ja sam momče sa Kosova"… »
Milan zapevao na Kosovu
Vesti online 30.07.2024
Glumac Milan Vasić održao je koncert u manastiru Svetih Arhangela u Prizrenu povodom istoimene slave. Milan u poslednje vreme veći deo godine provodi na rodnom Kosovu i Metohiji gde ima kuću. Pored glume bavi se i pevanjem kosovskih pesama i često… »
"Sad znamo kakav odnos imaju prema Kosovu": Milan Vasić razočaran u kolege, nisu ga podržali u važnom trenutku
Telegraf 30.07.2024
Preporučujemo. Glumac Milan Vasić nastupio je u manastiru Svetih Arhagela u Prizrenu. Pošlo mu je za rukom da okupi veliki broj vernika, što mu je i bio cilj, ali nije naišao na odziv i podršku kolega, što je očekivao. Vasić je podelio snimak iz porte… »
Vesti dana »
(Video) Baki prasetu zapaljen "Brabus" od pola miliona evra! Terenca progutala buktinja, ostala samo olupina
Dnevnik pre 20 minutajoš 14 povezanih
Dvadeset pet godina od napada na autobus “Niš ekspresa” kod Podujeva u kome je ubijeno 12 raseljenih Srba
Jug press pre 36 minutajoš 10 povezanih
Delegacija EP: Poseta Srbiji potvrdila posvećenost perspektivi njenog članstva u EU
RTV pre 6 minutajoš 5 povezanih
Tokom dana smena sunca i oblaka, popodne naoblačenje, na planinama sneg; RHMZ izdao upozorenje
RTV pre 3 satajoš 9 povezanih