Povezane vesti
Alkaraz i Nadal plasirali su se u četvrtfinale na Olimpijskim igrama
Politika 30.07.2024
Španski teniseri Karlos Alkaraz i Rafael Nadal plasirali su se u četvrtfinale na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto su večeras u osmini finala pobedili Holanđane Talona Grikspora i Veslija Kolhofa rezultatom 6:4, 6:7 (2:7), 10:2. Meč je trajao dva… »
Nadal se oporavio posle debakla od Novaka: Rafa i Alkaraz preživeli Holanđane i ostali u trci za medalju!
Kurir 30.07.2024
Španski teniseri Rafael Nadal i Karlos Alkaras uspeli su da se plasiraju u četvrtfinale Olimpijskih igara u Pariz u konkurenciji dublova Španci su posle mnogo muka savlad Holanđane, Grikspora i Kolhofa 6:4, 6:7, 10:2. Španski dubl je dobio prvi set… »
Nadal još uvek nije ispao sa Olimpijskih igara: Holanđani umalo šokirali njega i Alkaraza u Parizu
Telegraf 30.07.2024
Isprašili su rivale u super-tajbrejku. Španski dubl par Rafael Nadal - Karlos Alkaraz preživeo je pravu dramu protiv Holanđana Talona Grikspora i Veslija Kulhofa i posle super-tajbrejka upisao pobedu 2-1, po setovima 6:4, 6:7, 10:1. Meč je trajao… »
Vesti dana »
"Bože, spasi, me, đavo ju je ubio, ne ja"! Stravične reči muškarca koji je ubio majku, pa joj odsekao glavu
Mondo pre 24 minutajoš 25 povezanih
U Srbiji sutra pretežno sunčano vreme, temperatura do 11 stepeni
Novi magazin pre 1 satjoš 22 povezane
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 4 satijoš 1 povezana
Dojče vele o protestima u Srbiji: „Ako me uhapse, znaću da radim pravu stvar“
N1 Info pre 2 satajoš 16 povezanih