Povezane vesti
"On je moj"! Oglasila se Snežana koja je išarala "švaleru" mercedes: Bila je to poruka ženama koje ga jure
Telegraf 30.07.2024
"Hteli smo da na neki malo originalan način ljudima predočimo da smo u vezi, ali nisam očekivala da će ovo da dođe u vesti, na portale", ispričala je Snežana. Beli "mercedes" išaran porukama jedne navodno prevarene žene, izazvao je danas buru komentara… »
Švaler iz Švajcarske nadrljao u Zemunu, išaran mu Mercedesov džip: "Ja sam, Snežana, ko je u našem krevetu"
Telegraf 30.07.2024
Poruke upućene preljubniku pisane su skoro po celom automobilu, a ironično, prate ih i crteži srca. Inspirisana potezom pevačice Ane Nikolić, jedna izneverena Snežana rešila je da se osveti muškarcu šarajući njegov izuzetno skupocen Mercedesov džip. Ona… »
Vesti dana »

Nastave nema, profesori suspendovani: Roditelji izneli optužbe protiv v.d. direktorke Pete gimnazije
Serbian News Media pre 27 minutajoš 27 povezanih

Poslanici vladajuće koalicije podržavaju zakonski predlog, opozicija iznosi amandmane
Euronews pre 33 minutajoš 28 povezanih

Primirje postignuto, ali šta dalje? Tri pitanja koja oblikuju sudbinu Gaze
Nova pre 2 satajoš 36 povezanih

"Neka vas muzika ujedini tamo gde nema kraja": Tamara Todevska i Kaliopi se slomile zbog smrti Panča: "Da li je srce moglo da izdrži?"
Blic pre 23 minutajoš 20 povezanih