Povezane vesti
"On je moj"! Oglasila se Snežana koja je išarala "švaleru" mercedes: Bila je to poruka ženama koje ga jure
Telegraf 30.07.2024
"Hteli smo da na neki malo originalan način ljudima predočimo da smo u vezi, ali nisam očekivala da će ovo da dođe u vesti, na portale", ispričala je Snežana. Beli "mercedes" išaran porukama jedne navodno prevarene žene, izazvao je danas buru komentara… »
Švaler iz Švajcarske nadrljao u Zemunu, išaran mu Mercedesov džip: "Ja sam, Snežana, ko je u našem krevetu"
Telegraf 30.07.2024
Poruke upućene preljubniku pisane su skoro po celom automobilu, a ironično, prate ih i crteži srca. Inspirisana potezom pevačice Ane Nikolić, jedna izneverena Snežana rešila je da se osveti muškarcu šarajući njegov izuzetno skupocen Mercedesov džip. Ona… »
Vesti dana »
Avion „Er Srbije“ poleteo iz Egipta sa srpskim državljanima koji su evakuisani iz Izraela
Sputnik pre 1 satjoš 54 povezane
Izabran novi vrhovni vođa Irana! Evo ko će zameniti Hamneija
Večernje novosti pre 49 minutajoš 27 povezanih
Poljoprivrednik Veljković: Za sutra zakazan sastanak u Vladi Srbije, očekujemo da se nešto zvanično reši
Morava info pre 8 satijoš 35 povezanih
Razbuktavanje rata na Bliskom istoku – Hamneijev sin Modžtaba novi vrhovni vođa Irana?
RTS pre 14 minutajoš 29 povezanih
Iran zapretio: Gađaćemo svaki brod koji pokuša da prođe kroz Ormuski moreuz
Pravda pre 2 satajoš 32 povezane