Povezane vesti

Novi dom, brate: Amerikanac sam sebe potvrdio i najavio da će biti ljubimac Grobara! (foto)

Novi dom, brate: Amerikanac sam sebe potvrdio i najavio da će biti ljubimac Grobara! (foto)

Hot sport 31.07.2024
Lako će zavoleti Grobare, ali i oni njega, Dvejn Vašinton je najnovije pojačanje Partizana, tako da će crno-beli imati izuzetno kvalitetnog igrača sa NBA iskustvom na niskim pozicijama. On je najavio da će biti ljubimac Grobara fotografijom u… »
Vašington stigao u Partizan: Novi dom! Brate!

Vašington stigao u Partizan: Novi dom! Brate!

Sportski žurnal 31.07.2024
Amerikanc potvrdio da je potpisao za crno-bele. I pre nego što su iz Partizana zvanično promivisali Duana Vašingtona kao njihovog novog aduta, oglasio se Amerikanac. Objava na njegovim nalozima na društvenoj mreži vrlo je jasna: - Novi dom! Brate… »
Vašington u Partizanu: Novi dom! Brate!

Vašington u Partizanu: Novi dom! Brate!

Sport klub 31.07.2024
Partizan je kompletirao još jedno NBA pojačanje za novu sezonu. U pitanju je Duan Vašington, koji je i sam potvrdio tu informaciju. – Novi dom! Brate! – napisao je Vašington na Tviteru. Нови дом! Brate!⚫️⚪️… »
Amerikanac potvrdio: Stižem u Partizan!

Amerikanac potvrdio: Stižem u Partizan!

B92 31.07.2024
Američki košarkaš Dvejn Vašington novo je pojačanje ekipe Partizana. Tokom noći on je na Instagram profilu potvrdio sjajne vesti. Podelio je fotografiju u dresu Partizana uz poruku na srpskom: "Novi dom, brate!" Vašington je 13. pojačanje… »
Bum - Amerikanac porukom na srpskom potvrdio dolazak u Partizan!

Bum - Amerikanac porukom na srpskom potvrdio dolazak u Partizan!

Sportske.net 31.07.2024
Američki košarkaš Duan Vašington tokom noći je potvrdio da stiže u Partizan! On je na svom Instagramu podelio fotografiju u dresu Partizana uz poruku na srpskom jeziku "Novi dom, brate!", te je tako postao 13. pojačanje ove sezone, iako kao što… »
Duan Vašington obradovao navijače Partizana objavom na društvenim mrežama

Duan Vašington obradovao navijače Partizana objavom na društvenim mrežama

Danas 31.07.2024
Sudeći prema objavi na Instagramu, Amerikanac Duan Vašington novi je košarkaš Partizana. On je na pomenutoj društvenoj mreži postavio sliku uz poruku „Novi dom! Brate!“, što je jasna asocijacija na to da će pojačati redove crno-belih. U… »
Gotovo je! Amerikanac potvrdio da je potpisao za Partizan, a nikada nećete pogoditi ko mu je ujak

Gotovo je! Amerikanac potvrdio da je potpisao za Partizan, a nikada nećete pogoditi ko mu je ujak

Večernje novosti 31.07.2024
Američki košarkaš Duan Vašington novi je član Partizana, što je tokom noći sam potvrdio na svom Instagramu. M. Vukadinović Prethodnih se dana spekulisalo da će Vašington postati član crno-belih, a pre nego što će klub ozvaničiti potpis… »

Vesti dana »