Povezane vesti
“Ložio sam se na Natašu Bekvalac” Glumac Milan Vasić priznao da je otkidao na ove dve poznate pevačice
Vesti online 31.07.2024
Glumac Milan Vasić poznat je po svom humanitarnom radu, ali i sjajnim ulogama u domaćim serijama i filmovima. Ipak, glumac se trudi da svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti. Milan je prijatelj sa mnogim ličnostima iz javnog sveta, a jedna od… »
Priznanje posle toliko godina! Milan Vasić voleo ovu udatu koleginicu, emocije mu nije uzvratila
Story 31.07.2024
Emotivni život Milana Vasića intrigira javnost s obzirom da o svojim emotivnim izborima glumac nikada u javnosti nije govorio. Iako su ga povezivali sa koleginicom Brankicom Sebastijanović, to je oštro demantovao, otkrivši da među njima vlada samo… »
"Ložio sam se na natašu Bekvalac" Milan Vasić naveo dve pevačice na koje je otkidao, a evo kako se provodio sa Cecom
Kurir 31.07.2024
Glumca Milana Vasića (45) godinama gledamo u serijama i filmovima, dok se trudi da privatni život dozirano plasira u javnosti. Poznato je da je prijatelj sa mnogim poznatim ličnostima, poput pevačice Cece Ražnatović, sa kojom je jednom prilikom slavio… »
"Ložio sam se na natašu Bekvalac": Milan Vasić naveo dve pevačice na koje je otkidao, a evo kako se provodio sa cecom: "Moja…
Blic 31.07.2024
Glumca Milana Vasića (45) godinama gledamo u serijama i filmovima, dok se trudi da privatni život dozirano plasira u javnosti. Poznato je da je prijatelj sa mnogim poznatim ličnostima, poput pevačice Cece Ražnatović, sa kojom je jednom prilikom slavio… »
Vesti dana »

Naguravanje policije i građana ispred gradske skupštine u Novom Sadu
Al Jazeera pre 1 minutjoš 20 povezanih

Hitna u Kragujevcu u ponedeljak 13 puta intervenisala na javnom mestu
Glas Šumadije pre 51 minutajoš 28 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: U napadu na Kijev poginulo najmanje 14 osoba; Tramp kritikuje isključenje Rusije iz G7
RTV pre 1 minutjoš 19 povezanih

Ko je vrhovni vođa Irana Ali Hamnei i koliko je uticajna njegova porodica
BBC News pre 31 minutajoš 34 povezane