Povezane vesti
Koko Gof kipti od besa: Ne razumem, niste fer prema meni
Večernje novosti 31.07.2024
Američka teniserka Koko Gof je posle iznenađujućeg poraza od Done Vekić u singlu žestoko iskritikovala sudije. FOTO: Tanjug/AP Istini za volju, Gof je imala prednost u prvom setu 5:2, stoga je bila u vrlo izglednoj poziciji da bar uzme jedan set i time… »
Gof besna na sudije: "Stalno me varaju na terenu"
Sportske.net 31.07.2024
Američka teniserka Koko Gof je posle iznenađujućeg poraza od Done Vekić u singlu žestoko iskritikovala sudije. Istini za volju, Gof je imala prednost u prvom setu 5:2, stoga je bila u vrlo izglednoj poziciji da bar uzme jedan set i time bude blizu… »
Gof ljuta na sudije: "Niste fer prema meni"
B92 31.07.2024
Američka teniserka Koko Gof šokirala je svoje navijače posle poraza od Done Vekić na Olimpijskom turniru. Ona je bukvalno izgubila dobijeni meč, jer je u prvom setu imala prednost od 5:2, da bi na kraju taj Vekić preokrenula rezultat i osvojila prvi set… »
Koko Gof: Osećam se kao da me stalno varaju
Sport klub 31.07.2024
Koko Gof, druga teniserka sveta i šampionka Ju-Es opena, potpuno je izgubila glavu tokom poraza od Done Vekić. U jednom trenutku, nezadovoljna odlukom glavnog sudije da promeni odluku pomoćnog, ušla je u svađu: – Osećam se kao da me stalno varaju na… »
Vesti dana »

Mićin o spomeniku žrtvama pada nadstrešnice: Poginuli će biti zapamćeni zauvek u Novom Sadu i u sećanjima svih nas
Blic pre 33 minutajoš 25 povezanih

Ovo se ne pamti u Partizanu – Ljajić: Ovakva euforija, a u timu su deca
Dnevnik pre 3 minutajoš 31 povezana