Повезане вести

„Дошла сам пред олтар да бих схватила да није требало то да урадим“: Српског олимпијца супруга оставила, па јавно открила све…

„Дошла сам пред олтар да бих схватила да није требало то да урадим“: Српског олимпијца супруга оставила, па јавно открила све…

Нова 31.07.2024
: Српски пливач Велимир Стјепановић није успео да се пласира у финале Олимпијских игара у дисциплини 100 метара слободним стилом. Велимир Стјепановић је на Летњим олимпијским играма младих у Сингапуру 2010. године освојио две… »
На дан свадбе схватила да је погрешила? Српски олимпијац ужива у новој љубави, а бивша га јавно понизила

На дан свадбе схватила да је погрешила? Српски олимпијац ужива у новој љубави, а бивша га јавно понизила

Мондо 31.07.2024
Велимир Стјепановић, српски олимпијац на играма у Паризу, иза себе има брак који је трајао само 9 месеци. Пливач и српски репрезентативац Велимир Стјепановић, завршио је учешће на Олимпијским играма у Паризу након што се није… »
Брак му трајао годину дана, а сада је ту Зорана: Српски олимпијац показао нову девојку, пао и пољубац у Паризу

Брак му трајао годину дана, а сада је ту Зорана: Српски олимпијац показао нову девојку, пао и пољубац у Паризу

Мондо 31.07.2024
Велимир Стјепановић на Олимпијским играма у Паризу са девојком. Српски пливач Велимир Стјепановић на овогодишњим Олимпијским играма у Паризу није успео да се пласира у финале у дисциплини 100 метара слободним стилом, али је уз… »
(Фото): Српског олимпијца оставила жена, а годину дана након развода нашао нову девојку: Велимир 5 година у љубави са лепом…

(Фото): Српског олимпијца оставила жена, а годину дана након развода нашао нову девојку: Велимир 5 година у љубави са лепом…

Блиц 31.07.2024
Српски пливач Велимир Стјепановић 2017. године и стао је на луди камен са Џесиком, али брак није потрајао, па су се растали 2018. године. Велимиру је развод тешко пао, али то га није спречило да поново нађе девојку, па је од… »
Овако изгледа нова девојка српског олимпијца! Годину дана после развода ужива у новој љубави са лепом Зораном (фото)

Овако изгледа нова девојка српског олимпијца! Годину дана после развода ужива у новој љубави са лепом Зораном (фото)

Курир 31.07.2024
Српски пливач Велимир Стјепановић 2017. године и стао је на луди камен са Џесиком, али брак није потрајао, па су се растали 2018. године. Велимиру је развод тешко пао, али то га није спречило да поново нађе девојку, па је од… »
"Дошла сам пред олтар да бих схватила да није требало то да урадим": Српског олимпијца жена оставила, па јавно открила све…

"Дошла сам пред олтар да бих схватила да није требало то да урадим": Српског олимпијца жена оставила, па јавно открила све…

Блиц 31.07.2024
Српски пливач Велимир Стјепановић није успео да се пласира у финале Олимпијских игара у дисциплини 100 метара слободним стилом. Стејановић је на Олимпијским играма у Сингапуру 2010. године освојио две медаље, а тада је проглашен… »

Вести дана »