Povezane vesti
Čestitka gradonačelnika Lazaru Lazareviću za srebrnu medalju na Hemijskoj olimpijadi
Valjevska posla 31.07.2024
Gradonačelnik grada Valjeva Lazar Gojković je uputio čestitku Lazaru Lazareviću, koji je osvojio srebrnu medalju na Hemijskoj olimpijadi u Saudijskoj Arabiji. “Dragi imenjače, Srebrna medalja na Hemijskoj olimpijadi u Saudijskoj Arabiji, rezultat je… »
Čestitka gradonačelnika Lazaru Lazareviću radi osvajanja srebrne medalje na Hemijskoj olimpijadi
ObjektiVa 31.07.2024
Gradonačelnik grada Valjeva Lazar Gojković je uputio čestitku Lazaru Lazareviću, koji je osvojio srebrnu medalju na Hemijskoj olimpijadi u Saudijskoj Arabiji. “Dragi imenjače, Lazar Lazarević vicešampion sveta na Hemijskoj olimpijadi Srebrna medalja na… »
Vesti dana »

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Putin nije bio tako pošten i iskren za pregovaračkim stolom kao što smo se nadali“: Ministar finansija SAD najavio pooštravanje sankcija Rusiji
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 18 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana