Повезане вести

Због ове 28 година млађе девојке је Ђуро Палица оставио жену: Огласила се и открила све о њиховој љубави

Због ове 28 година млађе девојке је Ђуро Палица оставио жену: Огласила се и открила све о њиховој љубави

Свет & Скандал 31.07.2024
Девојка Ђуре Палице тврди да је с њим била из сажаљења Глумац Бранко Бабовић, познатији као Ђуро Палица недавно је окончао брак јер се, како је сам признао заљубио. Девојка Ђуре Палице због које је оставио жену је 28 година… »
"Из сажаљења сам била с њим, молио ме да га не оставим" Огласила се девојка Ђуре Палице и открила све о њиховом односу…

"Из сажаљења сам била с њим, молио ме да га не оставим" Огласила се девојка Ђуре Палице и открила све о њиховом односу…

Курир 31.07.2024
Српски глумац Бранко Бабовић, у јавности познат као Ђуро Палица из "Курсаџија", недавно је ставио тачку на дугогодишњи брак, а како је јавно открио, то је учинио због друге жене. Бабовић је рекао да има 28 година млађу девојку… »
Ђуро Палица изјавио да је оставио жену због 28 година млађе: Сада се огласила његова девојка и осула паљбу: "Говорио је да…

Ђуро Палица изјавио да је оставио жену због 28 година млађе: Сада се огласила његова девојка и осула паљбу: "Говорио је да…

Блиц 31.07.2024
Глумац Бранко Бабовић, познатији као Ђуро Палица изјавио је да има 28 година млађу девојку због које је оставио дугогодишњу супругу Милицу. - Развео сам се због друге жене. Ту сам ја мало заглибио, правио сам грешке. Неверство… »

Вести дана »