Povezane vesti
Premijerno na Nišvilu – film „Moje putovanje“ o životu Šabana Bajramovića
Gradski portal 018 31.07.2024
U sredu, 14. avgusta u 20h, na Letnjoj pozornici u niškoj Tvrđavi, biće održana premijera dokumentarnog filma o životu i radu Šabana Bajramovića, pod nazivom „Moje putovanje“ reditelja Željka Mirkovića. Film prati karijeru Šabana… »
Dokumentarac o Šabanu Bajramoviću premijerno 14. avgusta u Nišu
IndeksOnline 31.07.2024
NIŠ – Dokumentarni film o životu i radu pevača Šabana Bajramovića “Moje putovanje“ reditelja Željka Mirkovića imaće premijeru 14. avgusta (20:00) na Letnjoj pozornici Niške tvrđave, uz besplatan ulaz, najavio je danas festival Nišvil… »
Premijera filma „Moje putovanje“ na Nišvilu – posveta životu Šabana Bajramovića
Glas juga 31.07.2024
“Nišville je sa zadovoljstvom ustupio deo svoje video arhive producentskoj kući ‘Optimistic film’ za potrebe ovog filma,” izjavili su iz Nišvil tima, ističući značaj očuvanja sećanja na Bajramovića i njegov doprinos muzičkom svetu. Nakon… »
Premijerno na Nišvilu – film "Moje putovanje" o životu Šabana Bajramovića
Telegraf 31.07.2024
U sredu, 14. avgusta u 20h, na Letnjoj pozornici u niškoj Tvrđavi, biće održana premijera dokumentarnog filma o životu i radu Šabana Bajramovića, pod nazivom "Moje putovanje" reditelja Željka Mirkovića. Film prati karijeru Šabana Bajramovića od… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za decembar: Kakvo će vreme biti do kraja godine?
Danas pre 3 satajoš 18 povezanih
UŽIVO Ponovo otvoren Notr Dam: Evo kako izgleda čuvena katedrala prvi put nakon požara VIDEO
Nova pre 1 satjoš 11 povezanih