Повезане вести
"Реномирани" адвокат ће за 20.000 средити да се казна преиначи: Родитељи убијене Милене проговорили пошто је смањена казна…
Курир 31.07.2024
Након што је Апелациони суд у Крагујевцу преиначио првостепену пресуду Вишег суда у Крагујевцу и смањио казни окривљеном Владимиру Максимовићу (42) за убиство супруге, докторке Милене Милошевић (35) у мају 2022. у Крагујевцу… »
Срамно! Суд смањио казну подмуклом убици из Крагујевца, родитељи покојне докторке ван себе! "тата је убио маму јер вас воли!"
Курир 31.07.2024
Ми смо двоје обичних и уцвељених стараца који нису успели да сачувају своје дете. Нама је живот отет, стрељано највредније, над нашим најмилијим што смо икада имали извршена је брутална егзекуција. Нама нико и ништа не може да… »
"Тата је убио маму јер вас воли": Апелациони суд у Крагујевцу смањио казну убици докторке, њени родитељи очајни: "Никад…
Блиц 31.07.2024
"Ми смо двоје обичних и уцвељених стараца који нису успели да сачувају своје дете. Нама је живот отет, стрељано највредније, над нашим најмилијим што смо икада имали извршена је брутална егзекуција. Нама нико и ништа не може да… »
„Ми смо двоје обичних и уцвељених стараца који нису успели да сачувају своје дете“: Родитељи убијене докторке након одлуке…
Нова 31.07.2024
: "Ми смо двоје обичних и уцвељених стараца који нису успели да сачувају своје дете. Нама је живот отет, стрељано највредније, над нашим најмилијим што смо икада имали извршена је брутална егзекуција. Нама нико и ништа не може… »
"Морате да волите тату, он је убио вашу маму јер вас воли": Суд смањио казну убици докторке из Крагујевца
Мондо 31.07.2024
Докорку Милену Милошевић из Крагујевца убио је њен супруг 2022. године, због чега је осуђен на доживотну казну затвора. "Ми смо двоје обичних и уцвељених стараца који нису успели да сачувају своје дете. Нама је живот отет… »
Вести дана »
ИАЕА тврди: Након земљотреса, нису откривене абнормалности у нуклеарки Фукушима
Вечерње новости пре 2 сатајош 29 повезаних
Јовановићи донели ТСЦ-у преокрет и победу за прекид црне серије
Спортске.нет пре 1 сатјош 32 повезане
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 7 сатијош 29 повезаних