Povezane vesti
"Renomirani" advokat će za 20.000 srediti da se kazna preinači: Roditelji ubijene Milene progovorili pošto je smanjena kazna…
Kurir 31.07.2024
Nakon što je Apelacioni sud u Kragujevcu preinačio prvostepenu presudu Višeg suda u Kragujevcu i smanjio kazni okrivljenom Vladimiru Maksimoviću (42) za ubistvo supruge, doktorke Milene Milošević (35) u maju 2022. u Kragujevcu, njeni neutešni roditelji… »
Sramno! Sud smanjio kaznu podmuklom ubici iz Kragujevca, roditelji pokojne doktorke van sebe! "tata je ubio mamu jer vas voli!"
Kurir 31.07.2024
Mi smo dvoje običnih i ucveljenih staraca koji nisu uspeli da sačuvaju svoje dete. Nama je život otet, streljano najvrednije, nad našim najmilijim što smo ikada imali izvršena je brutalna egzekucija. Nama niko i ništa ne može da vrati dete. Ali, presudom… »
„Mi smo dvoje običnih i ucveljenih staraca koji nisu uspeli da sačuvaju svoje dete“: Roditelji ubijene doktorke nakon odluke…
Nova 31.07.2024
: "Mi smo dvoje običnih i ucveljenih staraca koji nisu uspeli da sačuvaju svoje dete. Nama je život otet, streljano najvrednije, nad našim najmilijim što smo ikada imali izvršena je brutalna egzekucija. Nama niko i ništa ne može da vrati dete. Ali… »
Vesti dana »
Suđenje za ubistvo Olivera Ivanovića: Presuda bez istine – ni ko je pucao, ni ko je naručio
N1 Info pre 5 minutajoš 3 povezane