Povezane vesti
"Renomirani" advokat će za 20.000 srediti da se kazna preinači: Roditelji ubijene Milene progovorili pošto je smanjena kazna…
Kurir 31.07.2024
Nakon što je Apelacioni sud u Kragujevcu preinačio prvostepenu presudu Višeg suda u Kragujevcu i smanjio kazni okrivljenom Vladimiru Maksimoviću (42) za ubistvo supruge, doktorke Milene Milošević (35) u maju 2022. u Kragujevcu, njeni neutešni… »
Sramno! Sud smanjio kaznu podmuklom ubici iz Kragujevca, roditelji pokojne doktorke van sebe! "tata je ubio mamu jer vas voli!"
Kurir 31.07.2024
Mi smo dvoje običnih i ucveljenih staraca koji nisu uspeli da sačuvaju svoje dete. Nama je život otet, streljano najvrednije, nad našim najmilijim što smo ikada imali izvršena je brutalna egzekucija. Nama niko i ništa ne može da vrati dete. Ali… »
"Tata je ubio mamu jer vas voli": Apelacioni sud u Kragujevcu smanjio kaznu ubici doktorke, njeni roditelji očajni: "Nikad…
Blic 31.07.2024
"Mi smo dvoje običnih i ucveljenih staraca koji nisu uspeli da sačuvaju svoje dete. Nama je život otet, streljano najvrednije, nad našim najmilijim što smo ikada imali izvršena je brutalna egzekucija. Nama niko i ništa ne može da vrati dete. Ali… »
„Mi smo dvoje običnih i ucveljenih staraca koji nisu uspeli da sačuvaju svoje dete“: Roditelji ubijene doktorke nakon…
Nova 31.07.2024
: "Mi smo dvoje običnih i ucveljenih staraca koji nisu uspeli da sačuvaju svoje dete. Nama je život otet, streljano najvrednije, nad našim najmilijim što smo ikada imali izvršena je brutalna egzekucija. Nama niko i ništa ne može da vrati dete… »
"Morate da volite tatu, on je ubio vašu mamu jer vas voli": Sud smanjio kaznu ubici doktorke iz Kragujevca
Mondo 31.07.2024
Dokorku Milenu Milošević iz Kragujevca ubio je njen suprug 2022. godine, zbog čega je osuđen na doživotnu kaznu zatvora. "Mi smo dvoje običnih i ucveljenih staraca koji nisu uspeli da sačuvaju svoje dete. Nama je život otet, streljano najvrednije… »
Vesti dana »
Ukinut imunitet Vesiću: Ministar u pritvoru zbog tragedije u Novom Sadu
Pravda pre 40 minutajoš 20 povezanih
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
N1 Info pre 34 minutajoš 7 povezanih
BLOG UŽIVO „Džaba šaljete kordone na nas!“ Policija zatečena na spavanju: Aktivisti i opozicija šok akcijom zauzeli Stari savski most, u 13 sati ključni sastanak
Nova pre 23 minutajoš 19 povezanih
Jokić opet maestrelan: Dabl-dabl učinak protiv Lejkersa, a jedna od devet asistencija proglašena za potez dana u NBA
Euronews pre 2 satajoš 14 povezanih
Pašalić: Vesić i dalje štrajkuje glađu, pokušao sam da ga zaustavim
Vreme pre 27 minutajoš 11 povezanih