Povezane vesti
Žoao Grimaldo potpisao četvorogodišnji ugovor sa Partizanom
Euronews 31.07.2024
Fudbalski reprezentativac Perua Žoao Grimaldo potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom. Mladi Peruanac (21) igra na poziciji krilnog napadača, a u beogradski klub je stigao iz Sporting Kristala. "Bio sam i ranije u Evropi, ali sam prvi put u… »
Grimaldo: Čuo sam da su Grobari neverovatni
Sportski žurnal 31.07.2024
Peruanac i zvanično novi fudbaler crno-belih. Fudbalski reprezentativac Perua Žoao Grimaldo potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom, saopštio je danas beogradski klub. Grimaldo (21) igra na poziciji krilnog napadača, a u beogradski klub je… »
Grimaldo po potpisu: Partizan je klub sa tradicijom
Sport klub 31.07.2024
Žoao Grimaldo je predstavljen na stadionu u Humskoj ulici i od naredne nedelje će se staviti na raspolaganje treneru Aleksandru Stanojeviću. Brzonogom krilnom napadaču iz Perua je ovo prvi angažman u Evropi. Došao je iz Sporting Kristala u transferu… »
Grimaldo: "Želim timu da donesem pobedu u derbiju"
B92 31.07.2024
Peruanac Žoao Grimaldo zvanično je postao novi fudbaler Partizana. Klub iz Humske ga je platio 1.400.000 evra Sporting Kristalu, a on će odmah priključiti Stanojevićevom timu, pa bi trebalo da se stavi na raspolaganje treneru Stanojeviću za meč… »
Peruanac Grimaldo zvanično u humskoj Partizan doveo pojačanje leta
Dnevnik 31.07.2024
Fudbaler koji igra na poziciji krila Žoao Grimaldo zvanično je promovisan kao novi igrač Partizana. Sa crno-belima je potpisao trogodišnji ugovor. Na promociji je izneo očekivanja pred novi izazov. – Bio sam i ranije u Evropi, u poseti članovima… »
Partizan ima novog napadača! Peruanac stigao u Humsku
Večernje novosti 31.07.2024
Fudbalski reprezentativac Perua Žoao Grimaldo potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom, saopštio je danas beogradski klub. Foto: FK Partizan Grimaldo (21) igra na poziciji krilnog napadača, a u beogradski klub je stigao iz Sporting Kristala… »
Južnoamerikanac u humskoj: Partizan predstavio novo pojačanje! (foto)
Hot sport 31.07.2024
Partizan je obezbedio potpis novog pojačanja za narednu sezonu Partizan je danas potvrdio dolazak peruanskog reprezentativca Žoaa Grimalda, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom. Mladi fudbaler, koji dolazi iz Sporting Kristala, zadužio je… »
Vesti dana »
Ministar Starović oglasio se s mesta tragedije u Barajevu: Potvrdio da se sumnja da je požar u staračkom domu podmetnut, nastradalo 8 korisnika
Kurir pre 9 minutajoš 91 povezana
Studenti najavili: Blokada tri mosta u Novom Sadu 1. februara, tri meseca od pada nadstrešnice
Danas pre 21 minutajoš 81 povezana
Sagovornici N1: Sve profesije da stanu – Vučić je ujedinio advokate ovog puta
N1 Info pre 45 minutajoš 42 povezane
Poznato stanje četvoro povređenih u požaru u Barajevu: Oglasila se VMA
Telegraf pre 57 minutajoš 55 povezanih
Tramp uskoro polaže zakletvu: Počela inauguracija, Džo i Džil Bajden dočekali Donalda i Melaniju na čaju u Beloj kući
Nova pre 9 minutajoš 48 povezanih