Povezane vesti

Žoao Grimaldo potpisao četvorogodišnji ugovor sa Partizanom

Žoao Grimaldo potpisao četvorogodišnji ugovor sa Partizanom

Euronews 31.07.2024
Fudbalski reprezentativac Perua Žoao Grimaldo potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom. Mladi Peruanac (21) igra na poziciji krilnog napadača, a u beogradski klub je stigao iz Sporting Kristala. "Bio sam i ranije u Evropi, ali sam prvi put u… »
Grimaldo: Čuo sam da su Grobari neverovatni

Grimaldo: Čuo sam da su Grobari neverovatni

Sportski žurnal 31.07.2024
Peruanac i zvanično novi fudbaler crno-belih. Fudbalski reprezentativac Perua Žoao Grimaldo potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom, saopštio je danas beogradski klub. Grimaldo (21) igra na poziciji krilnog napadača, a u beogradski klub je… »
Grimaldo po potpisu: Partizan je klub sa tradicijom

Grimaldo po potpisu: Partizan je klub sa tradicijom

Sport klub 31.07.2024
Žoao Grimaldo je predstavljen na stadionu u Humskoj ulici i od naredne nedelje će se staviti na raspolaganje treneru Aleksandru Stanojeviću. Brzonogom krilnom napadaču iz Perua je ovo prvi angažman u Evropi. Došao je iz Sporting Kristala u transferu… »
Grimaldo: "Želim timu da donesem pobedu u derbiju"

Grimaldo: "Želim timu da donesem pobedu u derbiju"

B92 31.07.2024
Peruanac Žoao Grimaldo zvanično je postao novi fudbaler Partizana. Klub iz Humske ga je platio 1.400.000 evra Sporting Kristalu, a on će odmah priključiti Stanojevićevom timu, pa bi trebalo da se stavi na raspolaganje treneru Stanojeviću za meč… »
Peruanac Grimaldo zvanično u humskoj Partizan doveo pojačanje leta

Peruanac Grimaldo zvanično u humskoj Partizan doveo pojačanje leta

Dnevnik 31.07.2024
Fudbaler koji igra na poziciji krila Žoao Grimaldo zvanično je promovisan kao novi igrač Partizana. Sa crno-belima je potpisao trogodišnji ugovor. Na promociji je izneo očekivanja pred novi izazov. – Bio sam i ranije u Evropi, u poseti članovima… »
Partizan ima novog napadača! Peruanac stigao u Humsku

Partizan ima novog napadača! Peruanac stigao u Humsku

Večernje novosti 31.07.2024
Fudbalski reprezentativac Perua Žoao Grimaldo potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom, saopštio je danas beogradski klub. Foto: FK Partizan Grimaldo (21) igra na poziciji krilnog napadača, a u beogradski klub je stigao iz Sporting Kristala… »
Južnoamerikanac u humskoj: Partizan predstavio novo pojačanje! (foto)

Južnoamerikanac u humskoj: Partizan predstavio novo pojačanje! (foto)

Hot sport 31.07.2024
Partizan je obezbedio potpis novog pojačanja za narednu sezonu Partizan je danas potvrdio dolazak peruanskog reprezentativca Žoaa Grimalda, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom. Mladi fudbaler, koji dolazi iz Sporting Kristala, zadužio je… »

Vesti dana »