Повезане вести

Жоао Грималдо потписао четворогодишњи уговор са Партизаном

Жоао Грималдо потписао четворогодишњи уговор са Партизаном

Еуроневс 31.07.2024
Фудбалски репрезентативац Перуа Жоао Грималдо потписао је четворогодишњи уговор са Партизаном. Млади Перуанац (21) игра на позицији крилног нападача, а у београдски клуб је стигао из Спортинг Кристала. "Био сам и раније у… »
Грималдо по потпису: Партизан је клуб са традицијом

Грималдо по потпису: Партизан је клуб са традицијом

Спорт клуб 31.07.2024
Жоао Грималдо је представљен на стадиону у Хумској улици и од наредне недеље ће се ставити на располагање тренеру Александру Станојевићу. Брзоногом крилном нападачу из Перуа је ово први ангажман у Европи. Дошао је из Спортинг… »
Грималдо: Чуо сам да су Гробари невероватни

Грималдо: Чуо сам да су Гробари невероватни

Спортски журнал 31.07.2024
Перуанац и званично нови фудбалер црно-белих. Фудбалски репрезентативац Перуа Жоао Грималдо потписао је четворогодишњи уговор са Партизаном, саопштио је данас београдски клуб. Грималдо (21) игра на позицији крилног нападача, а у… »
Перуанац Грималдо званично у хумској Партизан довео појачање лета

Перуанац Грималдо званично у хумској Партизан довео појачање лета

Дневник 31.07.2024
Фудбалер који игра на позицији крила Жоао Грималдо званично је промовисан као нови играч Партизана. Са црно-белима је потписао трогодишњи уговор. На промоцији је изнео очекивања пред нови изазов. – Био сам и раније у Европи, у… »
Грималдо: "Желим тиму да донесем победу у дербију"

Грималдо: "Желим тиму да донесем победу у дербију"

Б92 31.07.2024
Перуанац Жоао Грималдо званично је постао нови фудбалер Партизана. Клуб из Хумске га је платио 1.400.000 евра Спортинг Кристалу, а он ће одмах прикључити Станојевићевом тиму, па би требало да се стави на располагање тренеру… »
Партизан има новог нападача! Перуанац стигао у Хумску

Партизан има новог нападача! Перуанац стигао у Хумску

Вечерње новости 31.07.2024
Фудбалски репрезентативац Перуа Жоао Грималдо потписао је четворогодишњи уговор са Партизаном, саопштио је данас београдски клуб. Фото: ФК Партизан Грималдо (21) игра на позицији крилног нападача, а у београдски клуб је стигао… »
Јужноамериканац у хумској: Партизан представио ново појачање! (фото)

Јужноамериканац у хумској: Партизан представио ново појачање! (фото)

Хот спорт 31.07.2024
Партизан је обезбедио потпис новог појачања за наредну сезону Партизан је данас потврдио долазак перуанског репрезентативца Жоаа Грималда, који је потписао трогодишњи уговор са клубом. Млади фудбалер, који долази из Спортинг… »

Вести дана »