Povezane vesti
"Ostala sam trudna i tad je rekao da je oženjen" Hrvatska manekenka bila u paklu droge i prostitucije, sad je druga žena
Mondo 31.07.2024
Simona Mijoković priznala da joj je diler dao pare za abortus i da je nakon mnogo izazova, život posvetila veri. Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković uživa u skladnom braku sa suprugom Stanislavom, a hrvatski mediji su svojevremeno pisali o njenoj… »
"Ostala sam trudna i saznala da je oženjen! Dao mi je 2.000 da prekinem trudnoću" Manekenka prošla kroz pakao, danas druga žena…
Kurir 31.07.2024
Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković uživa u skladnom braku sa suprugom Stanislavom, a o svojoj ne tako lepoj prošlosti svojevremeno je govorila za hrvatske medije. Naime, Simona je nekada živela je i te kako burnim životom, koristila opijate, bila… »
"Ostala sam trudna, pa sam saznala da je dečko oženjen. Dao mi je 2.000 da prekinem trudnoću" Hrvatska manekenka prošla kroz…
Blic 31.07.2024
Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković uživa u skladnom braku sa suprugom Stanislavom, a o svojoj ne tako lepoj prošlosti svojevremeno je govorila za hrvatske medije. Naime, Simona je nekada živela je i te kako burnim životom, koristila opijate, bila… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ministarstvo spoljnih poslova preporučuje građanima da ne putuju u Hrvatsku u narednom periodu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana