Povezane vesti
"Ostala sam trudna i tad je rekao da je oženjen" Hrvatska manekenka bila u paklu droge i prostitucije, sad je druga žena
Mondo 31.07.2024
Simona Mijoković priznala da joj je diler dao pare za abortus i da je nakon mnogo izazova, život posvetila veri. Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković uživa u skladnom braku sa suprugom Stanislavom, a hrvatski mediji su svojevremeno pisali o… »
"Ostala sam trudna i saznala da je oženjen! Dao mi je 2.000 da prekinem trudnoću" Manekenka prošla kroz pakao, danas druga…
Kurir 31.07.2024
Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković uživa u skladnom braku sa suprugom Stanislavom, a o svojoj ne tako lepoj prošlosti svojevremeno je govorila za hrvatske medije. Naime, Simona je nekada živela je i te kako burnim životom, koristila opijate… »
"Ostala sam trudna, pa sam saznala da je dečko oženjen. Dao mi je 2.000 da prekinem trudnoću" Hrvatska manekenka prošla…
Blic 31.07.2024
Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković uživa u skladnom braku sa suprugom Stanislavom, a o svojoj ne tako lepoj prošlosti svojevremeno je govorila za hrvatske medije. Naime, Simona je nekada živela je i te kako burnim životom, koristila opijate… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi o snimku: Izneti planovi i stavovi nemaju nikakve veze sa nama niti sa našom borbom
RTS pre 35 minutajoš 21 povezana

Srbijavoz: Zbog dojave o eksplozivnoj napravi obustavljen međugradski železnički saobraćaj
Insajder pre 1 satjoš 18 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 2 satajoš 16 povezanih

Skupština se zatvara, pa Vlada Srbije može da radi u punom kapacitetu
Vreme pre 29 minutajoš 13 povezanih