Povezane vesti
Zaspala sa uključenom klimom, ujutro se probudila u košmaru
Nova 31.07.2024
: Nakon što je prespavala s upaljenom klimom, Liana je završila u bolnici s upalom krajnika. Nije glavobolja jedini zdravstveni problem od klime. Spavanje s upaljenom klimom može da izazove i upalu krajnika, tvrdi mlada Britanka koja je hospitalizovana u… »
Zaspala sam sa uključenom klimom u smeštaju: Pazite šta radite, u bolnici mi kažu da sam "težak slučaj"
Mondo 31.07.2024
Nakon što je klima preko noći ostala uključena, završila je u bolnici. Da li sa uključenim klima uređajem možemo da spavamo ili ne, pitanje je koje sve svake godine ponavlja. Ako ne poštujete određena pravila, možete da nanesete štetu. To je na svojoj… »
Vesti dana »
Zelenski isključuje teritorijalne ustupke dok Evropa ponavlja 'nepokolebljivu' podršku Ukrajini
Slobodna Evropa pre 55 minutajoš 22 povezane
Tela muškarca i žene pronađena u stanu u strogom centru grada. Policija rasvetljava okolnosti pod kojima je smrt nastala. Uviđaj je u toku.
Dnevnik pre 29 minutajoš 17 povezanih
Rhzm izdao upozorenje za današnji dan: Magla "progutala" Srbiju, vozači vozite oprezno
Mondo pre 2 satajoš 12 povezanih
Prvog dana primene Zakona "Svoj na svome" podneto više od 19.000 prijava za legalizaciju
Telegraf pre 4 minutajoš 10 povezanih
NBA: Pobede Indijane, Finiksa i San Antonija, Rasel Vestbruk stigao do novog tripl-dabla u sezoni
Danas pre 1 satjoš 13 povezanih