Повезане вести

Српске одбојкашице изгубиле од Американки 2:3 (видео)

Српске одбојкашице изгубиле од Американки 2:3 (видео)

Политика 31.07.2024
Одбојкашице Србије играју против САД меч другог кола групе А на Олимпијским играма. Четврти пут заредом се Србија и САД сучељавају на Олимпијским играма. У другом сету при резултату 16:16 наше одбојкашице пропустиле су прилику… »
Кошаркашице и кошаркаши у истом дану уписали најубедљивије победе на ОИ

Кошаркашице и кошаркаши у истом дану уписали најубедљивије победе на ОИ

РТС 31.07.2024
Кошаркашице и кошаркаши Србије у истом дану уписали су најубедљивије победе на Олимпијским играма. Кошаркаши су тријумфовали са 41 поеном разлике, а кошаркашице са 22 разлике. Кошаркашице Србије победиле су Кину резултатом 81:59… »
Баскеташи Србије изгубили од Кине на ОИ

Баскеташи Србије изгубили од Кине на ОИ

Радио 021 31.07.2024
Репрезентација Србије у баскету 3кс3 изгубила је вечерас од Кине 15:21, у другом колу Олимпијских игара у Паризу. У екипи Србије најефикаснији је био Дејан Мајсторовић са седам поена, а Марко Бранковић постигао је пет. Михаило… »
Баскеташи Србије изгубили од Кине

Баскеташи Србије изгубили од Кине

Недељник 31.07.2024
Репрезентација Србије у баскету 3×3 изгубила је вечерас од Кине резултатом 15:21 у другом колу олимпијског турнира у Паризу. У екипи Србије најефикаснији је био Дејан Мајсторовић са седам поена, Марко Бранковић постигао је пет… »
Огњеновић: "Ретки су порази када се осећаш океј"

Огњеновић: "Ретки су порази када се осећаш океј"

Б92 31.07.2024
Капитен одбојкашица Србије Маја Огњеновић изнела је утиске после пораза од САД у пет сетова. Одбојкашице Србије успеле су да се врати из минуса од два сета, али су на крају после пет сетова изгубиле од браниоца олимпијског… »
Гвидети: "Поносан сам, измена је била тактичка"

Гвидети: "Поносан сам, измена је била тактичка"

Б92 31.07.2024
Селектор одбојкашица Србије Ђовани Гвидети изјавио је да је поносан на свој тим, који је на једну лопту изгубио од САД у другом колу Олимпијских игара у Паризу. Србија је 0:2 стигла до петог сета, али је на крају изгубила од… »
Маја Огњеновић после драме са Америком: "Ретко је да се не осећаш лоше, а изгубио си меч"

Маја Огњеновић после драме са Америком: "Ретко је да се не осећаш лоше, а изгубио си меч"

Телеграф 31.07.2024
Наша најискуснија одбојкашица објаснила је да није трагедија што смо изгубили од САД. Нису успеле одбојкашице Србије да направе епски преокрет против САД-а данас у другом колу групне фазе Олимпијских игара у Паризу, пошто су пале… »
Одојкашице на корак до преокрета: Пораз од Американки у пет сетова

Одојкашице на корак до преокрета: Пораз од Американки у пет сетова

Недељник 31.07.2024
Женска одбојкашка репрезентација Србије изгубила је данас од САД 2:3 у сетовима (17:25, 20:25, 25:20, 25:14, 15:17), у утакмици другог кола Групе А на Олимпијским играма у Паризу. Србију је предводила Тијана Бошковић са 31… »
Одбојкашице Србије изгубиле од САД на олимпијском турниру

Одбојкашице Србије изгубиле од САД на олимпијском турниру

Радио сто плус 31.07.2024
Србију је предводила Тијана Бошковић са 31 поеном, Александра Узелац постигла је 14 поена, Катарина Лазовић 12, а Маја Алексић 11 поена. У екипи САД најефикасније су биле Андреа Друс са 16 поена, Чјака Огбогу са 14 и Ејвери… »
Баскеташи Србије изгубили од Кине на олимпијском турниру

Баскеташи Србије изгубили од Кине на олимпијском турниру

Радио сто плус 31.07.2024
У екипи Србије најефикаснији је био Дејан Мајсторовић са седам поена, а Марко Бранковић постигао је пет. Михаило Васић додао је два поена, а Страхиња Стојачић један поен. Кину је са 11 поена предводио Нијанг Џан, Ђарен Џао… »
Алексић: "Знам да смо боља екипа"

Алексић: "Знам да смо боља екипа"

Б92 31.07.2024
Одбојкашица Србије Маја Алексић честитала је својом саиграчицама на великој борби у дуелу са САД. Србија је 0:2 стигла до петог сета, али је на крају изгубила од олимпијског шампиона на једну лопту - 2:3 "Морам да честитам… »
Маја Алексић: "Знам да смо боља екипа од Американки"

Маја Алексић: "Знам да смо боља екипа од Американки"

Телеграф 31.07.2024
Имала је шта да каже Алексићева. Одвојкашице Србије поражене су од селекције Америке са 3:2 у сетовима, у другом колу Олимпијских игара у Паризу. Лоше су почеле наше девојке, губиле су са 2:0 у сетовима, али је онда уследио… »

Вести дана »