Повезане вести

"Није њему стало, веруј ми...": Никад луђе изјаве Богдана о Јокићу и трипл-даблу, злату и рекорду

"Није њему стало, веруј ми...": Никад луђе изјаве Богдана о Јокићу и трипл-даблу, злату и рекорду

Телеграф 31.07.2024
Капитен још једном одушевио. Кошаркашка репрезентација Србије уписала је прву победу на Олимпијским играма у Паризу пошто је са 107:66, и +41, савладала селекцију Порторика. После меча у Лилу, своје утиске је изнео капитен… »
Милутинов одушевљен баскеташима Србије: "Драго ми је да су победили Америку, невероватни су..."

Милутинов одушевљен баскеташима Србије: "Драго ми је да су победили Америку, невероватни су..."

Телеграф 31.07.2024
Велике речи центра Орлова за колеге баскеташе. Кошаркашка репрезентација Србије уписала је прву победу на Олимпијским играма у Паризу пошто је са 107:66, и +41, савладала селекцију Порторика. После меча у Лилу, своје утиске је… »
Давидовац миран после Порторика: "Нисмо требали онако да изгубимо од Америке, нисмо размишљали о кош разлици"

Давидовац миран после Порторика: "Нисмо требали онако да изгубимо од Америке, нисмо размишљали о кош разлици"

Телеграф 31.07.2024
Славили су Орлови! Кошаркашка репрезентација Србије савладала је селекцију Порторика са убедљивих 107:66, у оквиру другог кола Олимпијских игара у Паризу. Допринос у овој победи дао је, измеђуи осталих и Дејан Давидовац, који је… »

Вести дана »