Povezane vesti
„Hoće da me najure s moje imovine“: Dušanu sa Kopaonika inspekcija naložila da izbaci stoku
N1 Info 31.07.2024
Podeli : Stoka u štali u sred planine, a nepoželjna. Postoji i to. U Srbiji. Na Kopaoniku. Dušanu Igroviću, komunalna inspekcija naložila da iz bačije na Kopaoniku "izbaci" stoku, da u roku od 30 dana ukloni dve krave i dva teleta, jer se nalazi u… »
„Hoće da me najure s moje imovine“: Dušanu sa Kopaonika inspekcija naložila da izbaci stoku
Novi magazin 31.07.2024
Stoka u štali u sred planine, a nepoželjna. Postoji i to. U Srbiji. Na Kopaoniku. Dušanu Igroviću, komunalna inspekcija naložila da iz bačije na Kopaoniku "izbaci" stoku, da u roku od 30 dana ukloni dve krave i dva teleta, jer se nalazi u Turističkom… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Skup "Sretnimo se ponovo" u Kragujevcu: Studenti ponovili zahtev za raspisivanje izbora, formira se kolona za put ka Orašcu (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 50 minutajoš 36 povezanih
U Srbiji 600 sela bez ijedne krave, a prelevmani i nacionalna laboratorija za mleko ni na vidiku
Radio 021 pre 25 minutajoš 25 povezanih
(Mape) Sneg se spušta u gradove, zima se vraća! Meteorolozi otkrivaju kada će pasti sneg u Beogradu
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih
Šleper sleteo sa magistrale kod Čačka, deo tereta rasud pored puta (video)
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih