Povezane vesti
„Hoće da me najure s moje imovine“: Dušanu sa Kopaonika inspekcija naložila da izbaci stoku
N1 Info 31.07.2024
Podeli : Stoka u štali u sred planine, a nepoželjna. Postoji i to. U Srbiji. Na Kopaoniku. Dušanu Igroviću, komunalna inspekcija naložila da iz bačije na Kopaoniku "izbaci" stoku, da u roku od 30 dana ukloni dve krave i dva teleta, jer se nalazi u… »
„Hoće da me najure s moje imovine“: Dušanu sa Kopaonika inspekcija naložila da izbaci stoku
Novi magazin 31.07.2024
Stoka u štali u sred planine, a nepoželjna. Postoji i to. U Srbiji. Na Kopaoniku. Dušanu Igroviću, komunalna inspekcija naložila da iz bačije na Kopaoniku "izbaci" stoku, da u roku od 30 dana ukloni dve krave i dva teleta, jer se nalazi u Turističkom… »
Vesti dana »

Promenljivo i oblačno danas, maksimalne temperature do 34 stepena
N1 Info pre 29 minutajoš 20 povezanih

Putin i Tramp približili stavove o Ukrajini, Zelenski u ponedeljak u Beloj kući
RTS pre 29 minutajoš 20 povezanih

MUP: Tokom jučerašnjih neprijavljenih okupljanja povređeno šest policajaca, dovedeno 56 lica
Euronews pre 53 minutajoš 11 povezanih

UŽIVO (FOTO, VIDEO) Protest „Srbija se umiriti ne može“: Na Novom Beogradu policija bacila suzavac i šok bombe, incidenti u Valjevu i Novom Sadu
Danas pre 8 satijoš 9 povezanih

Ko su momci koji su obradovali Srbiju i postali šampioni Evrope: Sinovi čuvenih košarkaša, sjajni Kusturica...
Telegraf pre 1 satjoš 10 povezanih